Home / Beauty  / Η Millie Bobby Brown λανσάρει το πρώτο της άρωμα!

Η Millie Bobby Brown λανσάρει το πρώτο της άρωμα!

Millie Bobby

Το brand ομορφιάς της Millie Bobby Brown, το Florence by Mills, λανσάρει το πρώτο του άρωμα με όνομα Wildly Me!

 

Η ηθοποιός Millie Bobby Brown ξεκίνησε την καριέρα της στην υποκριτική σε πολύ μικρή ηλικία, αλλά πολλά έχουν αλλάξει από τότε. Ως ενήλικη, πλέον, πρωταγωνιστεί σε μεγάλες παραγωγές, είναι έτοιμη να αποχαιρετήσει το.Stranger Things, πρόκειται να παντρευτεί και έχει λανσάρει το δικό της brand ομορφιάς. Το Florence by Mills ήθελε να τιμήσει ακριβώς αυτήν τη μετάβαση της ηθοποιού στην ενήλικη ζωή. Και το έκανε με τον καλύτερο τρόπο, κυκλοφορώντας το πρώτο άρωμα της εταιρείας, με όνομα Wildly Me!

 

Συσκευασμένο σε ένα “παγωμένο” γυάλινο μπουκάλι, το άρωμα είναι ένα κομψό spin off της twist up girly girl συσκευασίας που διακοσμεί τα items για την περιποίηση του δέρματος και του μακιγιάζ. Το Wildly Me έχει ένα υπερσύγχρονο σχέδιο, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τα στοιχεία της πρωταγωνίστριας του Stranger Things. Περιέχει νότες περγαμόντου, βιολέτας, φασκόμηλου και λεβάντας. 

 

 

“Ήθελα πραγματικά να βρω ένα άρωμα που να είναι καθαρό και να έχει τη μυρωδιά των αναμνήσεων μου. Είμαι αφοσιωμένη κηπουρός και λάτρης των αρωμάτων. Γι αυτό και συνέδεσα τις δύο αγάπες μου, μέσα από ένα φρέσκο ​​λουλουδάτο άρωμα. Πάνω από δύο χρόνια στα σκαριά, το Wildly.Me αφηγείται την ιστορία μου για το τι σημαίνει να επιλέγεις το δικό σου μονοπάτι, παρόμοιο με ένα ανθισμένο όμορφο λουλούδι. Είμαι ενθουσιασμένος που επιτέλους μπορώ να μοιραστώ αυτό το έργο με την οικογένεια Flo”, δήλωσε η Millie Bobby Brown.

 

Το άρωμα θα είναι διαθέσιμο μέσα από το official site στις 6 Σεπτεμβρίου.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.