Home / Cozyhome  / Architecture  / Στο Six Senses Crans Montana ο χειμώνας είναι η πιο ονειρεμένη εποχή!

Στο Six Senses Crans Montana ο χειμώνας είναι η πιο ονειρεμένη εποχή!

Six Senses Crans Montana

Το AW2 studio δημιούργησε το Six Senses Crans Montana resort στην καρδιά των Ελβετικών Άλπεων και πρόκειται σίγουρα για έναν ονειρεμένο προορισμό!

Μελετώντας το γύρω φυσικό περιβάλλον με τα βουνά, το AW2 studio προχώρησε στη δημιουργία του Six Sensers Crans Montana. Τεράστιες ιδιωτικές σουίτες με θέα τις πλαγιές, σχεδιασμένες από μία συμπαγής πέτρινη πλίνθος. Πάνω ακριβώς από τους χώρους διαμονής σχεδιάστηκαν ένας χώρος που λειτουργεί ως chalet με μπαλκόνια που μας επιτρέπουν στο να απολαύσετε όλη τη χιονισμένη κοιλάδα. Δεδομένου ότι το resort χτίστηκε πάρα πολύ κοντά στις πίστες του ski, η πρόσβασή του γίνεται μέσα από μία σήραγγα χαμηλού επιπέδου. Από τα βάθη της σπηλιάς, μέσα από τις κοιλάδες, τα δάση και τα δέντρα, αναδύεται στο τέλος το φως. Μαζί του και το εντυπωσιακό resort.

Six Senses Crans Montana

Ο σχεδιασμός που αφορά τις σουίτες κινήθηκε γύρω από την ιδέα της δημιουργίας ενός ζεστού χώρου. Εκεί νιώθεις ασφάλεια και είσαι κοντά στη φύση. Τα δωμάτια είναι επενδυμένα με ξύλινες σανίδες και προσφέρουν breathtaking θέα. Εκφράζουν μία αίσθηση πολυτέλειας που είναι εμπνευσμένη και συνδεδεμένη με τη φύση. Η εσωτερική πισίνα έχει δημιουργηθεί με τα ίδια υλικά και μοιάζει με μία ορεινή σπηλιά. Το ξύλο συνδέεται αρμονικά με το ξυλόγλυπτο ταβάνι, δημιουργώντας έναν χώρο όπου οι εποχές εναλλάσσονται.

Όλη η φιλοσοφία και η μαγεία που αποπνέει το Six Senses Crans Montana αποτυπώνονται και στους wellness χώρους. Spa, κινηματογράφοι, πισίνες, τζάκια, chalets και solarium. Ιδανικό μέρος για να βιώσετε τον χειμώνα στα καλύτερά του! 

Six Senses Crans Montana

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.