Home / Lifestyle  / Celebrities  / Σταμάτης Κραουνάκης-Ελεωνόρα Ζουγανέλη: “Τι να λέμε τώρα”

Σταμάτης Κραουνάκης-Ελεωνόρα Ζουγανέλη: “Τι να λέμε τώρα”

Ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παρουσίασαν το καινούργιο album “Τι να λέμε τώρα”.

 

Την Τρίτη 22 Μαρτίου 2022 ο Σταμάτης Κραουνάκης και η Ελεωνόρα Ζουγανέλη παρουσίασαν το καινούργιο albumΤι να λέμε τώρα”, στον εμβληματικό χώρο της ΤΑΙΝΙΟΘΗΚΗΣ Της Ελλάδος. Πλήθος κόσμου, φίλων, συνεργατών και δημοσιογράφων βρέθηκαν δίπλα τους, για να ακούσουν τη νέα τους δουλειά. Μέσα από μια ταινία με σχεδόν όλα τα τραγούδια του album, οπτικοποιημένα από τον Βαγγέλη Τσαουσόπουλο και τη Μαρίνα Δανέζη.

 

 

Δέκα video clips γεμάτα φως και συναίσθημα για δέκα μοναδικά τραγούδια από το album. Ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή ήταν η προβολή ενός αφιερωματικού video έκπληξη, που ετοίμασε ο ίδιος ο Σταμάτης Κραουνάκης για το τελευταίο τραγούδι του album, το ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΤΟΥΣ ΙΣΚΙΟΥΣ. Το video εκπληξη περιείχε πλάνα και εικόνες από όλη τη διαδρομή των δύο καλλιτεχνών και την προετοιμασία αυτού του album.

 

Ο Σταμάτης Κραουνάκης ανέφερε για την Ελεωνόρα και τη συνεργασία τους:

Για την Ελεωνόρα Ζουγανέλη: Διερευνούσα μέσα στο κεφάλι μου τις δυνατότητες που μου δίνει αυτή η προσωπικότητα. Καταρχήν ένα βασικό: δεν είχα να λογοκρίνω τίποτα. Η προσωπικότητά της δεν μου επέβαλε καμία λογοκρισία στο τι θα της γράψω. Με απελευθέρωνε αυτή η φύση. Στο να της γράψω ό,τι μου κατέβαινε. Αυτή η γυναίκα μπορεί να κάνει τα πάντα. Είναι μια κοπέλα που δε φοβάται τίποτα.

Είμαι πολύ τυχερός και πολύ χαρούμενος που συνάντησα αυτό το κορίτσι. Έχουμε και στην τρέλα μια καλή συγγένεια. Συνήθως λέμε τρέλα τη βαθιά ευαισθησία, για να μη μας πονάει. Εκεί, στο σημείο που αρχίζει η τρέλα να γίνεται κάτι που σε πονάει κι εσένα, κάπου βρέθηκε μια ουσιαστική συγγένεια με την κοπέλα αυτή. Και την αγαπάω πολύ γι’ αυτό.

Από την άλλη, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη είπε:

“Ο Σταμάτης με ξεκλείδωσε, χωρίς να το καταλάβω, με οδηγούσε εκεί που ήθελε κι εγώ αφηνόμουν με ασφάλεια στα χέρια του. Η συνεργασία μας είναι ένα πολύ μεγάλο δώρο και αυτό που θα του χρωστάω, θα του το οφείλω πάντα –εκτός, από το ίδιο το υλικό και τα τραγούδια του- είναι ότι ο Σταμάτης με βοήθησε να καταλάβω πράγματα για τον εαυτό μου. Μέσα από τα μάτια του αντιλήφθηκα όσα έχω κατακτήσει, συνειδητοποίησα την προσωπική μου διαδρομή, κάτι που το είχα ανάγκη ως χάδι, ως ένα χέρι που σου απλώνει ένας φίλος και είμαι ευγνώμων γι’ αυτό».

 

Ήταν μια παρουσίαση-ακρόαση που γέμισε όλους όσοι ήμασταν εκεί, με χαρά, νοσταλγία και υπέροχα συναισθήματα! Αξίζει να σημειωθεί, ότι η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, εμφανίστηκε σε billboard στη φημισμένη Times Square της Νέας Υόρκης ως πρέσβειρα Ελλάδας και Κύπρου στην παγκόσμια καμπάνια EQUAL του Spotify!

 

 

Βρείτε όλα τα τραγούδια του album σε όλα τα ψηφιακά καταστήματα και τις streaming υπηρεσίες: https://EleonoraZouganeli.lnk.to/TiNaLemeTora

Ακούστε τα τραγούδια του album στο YouTube: https://www.youtube.com/playlist?list=OLAK5uy_meLNpLoOgv9PPLI-3jgeBfHJNwnyb-UzQ

Κυκλοφορεί από τη Minos EMI, a Universal Music Company.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.