Home / Lifestyle  / Celebrities  / Η Emma Mackey θα πρωταγωνιστήσει με την Margot Robbie

Η Emma Mackey θα πρωταγωνιστήσει με την Margot Robbie

Emma Mackey

Η ηθοποιός Emma Mackey θα παίξει μαζί με την Margot Robbie στην επερχόμενη live action ταινία Barbie. Όσα γνωρίζουμε για τον μέχρι τώρα ρόλο της.

 

Υπάρχουν ηθοποιοί που μοιάζουν τόσο πολύ μεταξύ τους. Ένα από τα πιο χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι η Emma Mackey και η Margot Robbie. Οι lookalikes ηθοποιοί θα παίξουν, επιτέλους, μαζί στη μεγάλη οθόνη. Η πρωταγωνίστρια του Sex Education, Emma Mackey, ανέλαβε έναν ρόλο στην επερχόμενη live action ταινία της Barbie. Στην ταινία πρωταγωνιστεί και ο Ryan Gosling, ως Ken. Ποιος θα είναι, όμως, ο ρόλος της νεαρής ηθοποιού στην ταινία;

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ρόλος της Γαλλο-Βρετανής ηθοποιού φυλάσσεται στενά. Πρόκειται, ωστόσο, για έναν μεγάλο ρόλο, που θα εδραιώσει πραγματικά την εξέλιξη της Emma Mackey από ηθοποιό της μικρής οθόνης σε star της μεγάλης οθόνης. Προς το παρόν δεν έχουμε πολλές επίσημες πληροφορίες για το ποια θα είναι η ακριβής πλοκή. Η Margot Robbie δήλωσε ότι είναι κάτι που δε θα περίμενε το κοινό. Σίγουρα, όλοι έχουμε κάποιες σκέψεις για το θέμα της ταινίας. Η βραβευμένη ηθοποιός, ωστόσο, μοιράστηκε ότι ο στόχος είναι να δούμε κάτι διαφορετικό. Κάτι που δεν ήξερες ότι ήθελες. Stay tuned για περισσότερες πληροφορίες, που αφορούν τη live action ταινία της Barbie, στην οποία θα συμμετέχει και η Emma Mackey!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.