Home / Fashion  / Πώς να φορέσετε τη maxi φούστα αυτήν την εποχή

Πώς να φορέσετε τη maxi φούστα αυτήν την εποχή

maxi φούστα

Δεν έχουν την προσοχή μας μόνο οι mini φούστες γι αυτό το καλοκαίρι! Η maxi φούστα είναι από τα go items της εποχής και σας δείχνουμε πώς να την φορέσετε.

 

 

Σκοπός του φετινού καλοκαιριού- και όχι μόνο- είναι να αποκτήσουμε διαχρονικά και κομψά κομμάτια, τα οποία θα υπηρετούν την τάση του quiet luxury. Ένα από τα καλύτερα trends που θα μπορούσαν να κυριαρχήσουν. Αβίαστα elegant και stylish με τις κατάλληλες δόσεις sexiness. Για να καταφέρουμε να το αναδείξουμε είναι η maxi φούστα. Ανάλαφρες, θηλυκές και δροσερές αποτελούν ένα από τα go items της εποχής. Με ποιους τρόπους θα τη φορέσετε καλύτερα;

 

 

Μπορείτε να επιλέξετε printed, denim, crochet ή slip! Σας προτείνουμε να τις φορέσετε με tank tops, ντραπέ μπλουζάκια, crochet κομμάτια, χαλαρά T-shirts, cropped πουκάμισα και bralettes. Επενδύστε σε γήινα χρώματα για total look ή δημιουργήστε μία ισορροπία. Για παράδειγμα μία crema maxi φούστα θα είναι φανταστική με ένα κόκκινο ή ροζ μπλουζάκι. Μπλε, λευκό, μαύρο και cream είναι οι πιο hot αποχρώσεις του φετινού καλοκαιριού.

 

 

Φυσικά μπορείτε να παίξετε με τα χρώματα, αλλά και με τα prints. Μπλε με κίτρινο είναι ένας φανταστικός συνδυασμός. Παράλληλα, φέτος μπορείτε να επιλέξετε και μία maxi φούστα σε μαύρο, καθώς είναι super trending. Για πιο sexy εμφανίσεις επιλέξτε με έντονα cut outs ή low rise που θα αναδεικνύουν την κοιλιά σας. Ένα ακόμα υπέροχο με τις μακριές φούστες είναι ότι ενδείκνυνται για layers και ταιριάζουν με ότι παπούτσι επιθυμείτε.

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.