Home / Beauty  / Πώς να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου από το κρύο

Πώς να προστατεύσεις την επιδερμίδα σου από το κρύο

Η θερμοκρασία πέφτει όλο και περισσότερο και αυτό σημαίνει ότι πρέπει να αλλάξουμε την περιποίηση της επιδερμίδας μας, για να την προστατεύσουμε από το κρύο.

 

Ο χειμώνας μπαίνει για τα καλά και η επιδερμίδα μας έχει όλο και περισσότερες ανάγκες. Καθώς τα επίπεδα υγρασίας πέφτουν αρκετά, το δέρμα μας αφυδατώνεται γίνεται ξηρό, ευαίσθητο και εύκολα μπορούν να δημιουργηθούν πιο σοβαρά δερματικά προβλήματα. Γι’ αυτό θα πρέπει να διαφοροποιήσουμε λίγο τις skin care συνήθειες μας για να προστατευτούμε από το κρύο.

 

 

Αρχικά, θα πρέπει να αποφεύγουμε το καυτό νερό, ακόμα και στο μπάνιο. Η ενυδατική πρέπει να είναι παρούσα, χωρίς καμία εξαίρεση, της περιποίησης μας πρωί και βράδυ. Αυτήν την περίοδο του χρόνου must προϊόντα είναι η κρέμα ματιών και το lip balm. Προτιμούμε ήπια cleanser και απολεπιστικά, για να μην ξεραθεί παραπάνω το δέρμα μας.

 

 

Προιόντα με φυσικά συστατικά και υαλουρονικό οξύ μπορούν να κάνουν θαύματα στο πρόσωπο μας, κατά τους χειμερινούς μήνες. Αν εφαρμόζετε μάσκες peeling φροντίστε να είναι ήπιες και να έχουν στα συστατικά τους μέλι, διότι έχει αποδειχθεί ιδιαίτερα ωφέλιμο. Ένα ακόμα tip αποτελεί το serum με βιταμίνη C. Ολοκληρώνοντας τονίζουμε τη σημασία του αντηλιακού και της συχνής κατανάλωσης νερού, σαν να είναι καλοκαίρι.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.