Home / Men  / Ο Kim Jones συνεργάζεται με τον καλλιτέχνη Otani!

Ο Kim Jones συνεργάζεται με τον καλλιτέχνη Otani!

Kim Jones

Ο Creative Director του οίκου Dior, Kim Jones, ενώνει τις δυνάμεις του με τον Ιάπωνα καλλιτέχνη Otani, για μία capsule collection.

 

Μετά από 2 χρόνια, ο οίκος Dior συνεργάζεται ξανά με έναν σύγχρονο καλλιτέχνη για τη δημιουργία μίας capsule collection. Ο Kim Jones ένωσε τις δυνάμεις του με τον Ιάπωνα καλλιτέχνη Otani, ο οποίος ειδικεύεται στα κεραμικά γλυπτά, ο οποίος ειδικεύεται σε θέματα, όπως διογκωμένα κεφάλια, ανθρωπόμορφα βάζα, παιδιά και ζώα. Η συλλογή Dior & Otani Workshop πρόκειται να προσγειωθεί στα καταστήματα Dior και στο site παγκοσμίως στις 4 Ιανουαρίου, περιλαμβάνοντας προϊόντα όπως bomber μπουφάν και πουλόβερ!

“Θαυμάζω πολύ τη δουλειά του Otani. Είναι μια βασική προσωπικότητα στον κόσμο της ιαπωνικής σύγχρονης τέχνης. Η συνεργασία μαζί του είναι μια ωραία αναφορά στον Monsieur Dior, ο οποίος ήταν γκαλερίστας πριν γίνει couturier. Το Monster Tanilla που σχεδίασε ο καλλιτέχνης δίνει μια φρέσκια και αστεία ενέργεια σε αυτήν τν capsule collection”, είπε ο. Jones σε μια δήλωση.

 Kim Jones

Από το 2018 που ανέλαβε ως Creative Director, ο Kim Jones έχει αλλάξει την πορεία του οίκου Dior. Διευρύνει τις συνεργασίες του με πολιτιστικά ιδρύματα και καλλιτέχνες , ενώνοντας τη μόδα με την τέχνη! Διευρύνει τις συνεργασίες του με πολιτιστικά ιδρύματα και καλλιτέχνες , ενώνοντας τη μόδα με την τέχνη!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.