Home / Men  / Η New Ace Pro Action Camera της Leica είναι ένα θαύμα!

Η New Ace Pro Action Camera της Leica είναι ένα θαύμα!

H Leica σε συνεργασία με την Insta360 κυκλοφόρησαν μια νέα Pro Action Camera,.η οποία θα ενθουσιάσει τους λάτρεις του βίντεο και της φωτογραφίας!

Η Insta360 μόλις κυκλοφόρησε μία νέα σειρά Pro Action Camera. με ενισχυμένη τεχνητή νοημοσύνη, η μία εκ των οποίων σχεδιάστηκε από κοινού με τον γερμανικό κολοσσό Leica.

Τα Insta360 Ace και Insta360 Ace Pro είναι δύο κάμερες που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς! Το Pro μοντέλο έρχεται με έναν μεγάλο αισθητήρα 1/1,3”,.τσιπ AI 5nm και φακό Leica SUMMARIT, όλα σε ένα μικρό σώμα (2,8” x 2,05” x 1,37”).

Οι χρήστες έχουν την επιλογή να τραβήξουν κρυστάλλινες εικόνες 8K (έως 24 fps), αλλά μπορούν επίσης να επιβραδύνουν τις σκηνές τους.για να καταγράψουν αργή κίνηση υψηλής ευκρίνειας στα 240 fps, κάτι που αναμφίβολα στοχεύει στους αθλητές και στα αθλήματα δράσης. Το μοντέλο Pro είναι επίσης ικανό για εξαιρετικά γρήγορη φόρτιση PD και μπορεί να φτάσει το 80% της χωρητικότητας της μπαταρίας σε περίπου 22 λεπτά!

Η πιο οικονομική Insta360 Ace μοιράζεται πολλά από τα ίδια χαρακτηριστικά που υπάρχουν στο μοντέλο Pro, αλλά δεν διαθέτει γρήγορη φόρτιση PD και φακό Leica,.ενώ έχει μικρότερο αισθητήρα 1/2″ 48MP. Και οι δύο κάμερες διαθέτουν μια αναδιπλούμενη οθόνη αφής 2,4 ιντσών. που επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν ό,τι καταγράφουν ανά πάσα στιγμή,.ανοίγοντας έναν κόσμο δημιουργικών δυνατοτήτων, για την τοποθέτησή τους στο τιμόνι ενός ποδηλάτου ή το κράνος.

Ένα πράγμα που ελπίζει η Insta360 να την ξεχωρίσει από τους ανταγωνιστές της είναι η αφοσίωσή της στις εξελίξεις της. τεχνητής νοημοσύνης και ο τρόπος με τον οποίο μπορεί να τις χρησιμοποιήσει για να βελτιώσει τις κάμερές της.

Και στις δύο νέες κάμερες, η τεχνητή νοημοσύνη διαθέτει χαρακτηριστικά όπως το PureVideo,.έναν αλγόριθμος που βοηθά στην απομάκρυνση του θορύβου σε πλάνα χαμηλού φωτισμού,.και φωνητικό έλεγχο που προσθέτει ένα επίπεδο λειτουργικότητας που λείπει από πολλές κάμερες αυτού του βεληνεκούς. Το brand παρουσίασε επίσης το AI Warp,.ένα νέο εργαλείο στη σειρά Shot Lab, που σας επιτρέπει να μετατρέπετε τα μηνύματα κειμένου σε δυναμικό εφέ εντός βίντεο.

Οι κάμερες Ace και Ace Pro του Insta360 είναι τώρα διαθέσιμες σε επιλεγμένα καταστήματα.σε όλον τον κόσμο και στον ιστότοπο store.insta360.com.

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath