Home / Good Life  / Art & Culture  / Ο Jo Nesbo σε μία εκ βαθέων συζήτηση για το έργο του στην Αθήνα!

Ο Jo Nesbo σε μία εκ βαθέων συζήτηση για το έργο του στην Αθήνα!

Jo Nesbo
Ένας από τους πιο πετυχημένους συγγραφείς, ο Jo Nesbo, έρχεται στην Αθήνα στις.27 Σεπτεμβρίου, για να συζητήσει με το κοινό το πλούσιο έργο του, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του.

 

Ο Δήμος Αθηναίων και ο ΟΠΑΝΔΑ, σε συνεργασία με τις εκδόσεις Μεταίχμιο και τη Νορβηγική Πρεσβεία στην ΑΘήνα, διοργανώνουν στο Θέατρο Ολυμπία μία αξιέπαινη εκδήλωση. Καλεσμένος είναι ο καταξιωμένος και αγαπημένος συγγραφέας, Jo.Nesbo, σε μία βραδιά που θα υμνήσει το έργο του, με αφορμή την κυκλοφορία του νέου βιβλίου του, με τίτλο.Ματωμένη σελήνη. Ο συγγραφέας θα μιλήσει για το νέο του εγχείρημα, για όλα τα βιβλία του που μας έκαναν να ταξιδέψουμε και θα αναπτύξει και διάλογο με το κοινό.

 

 

Ο Jo Nesbo έχει πουλήσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 55 εκατομμύρια αντίτυπα παγκοσμίως, έχοντας φανατικό κοινό και στην Ελλάδα. Οι αναγνώστες θα έχουν την ευκαιρία να ακούσουν τον κορυφαίο Νορβηγό συγγραφέα και να τον συναντήσουν από κοντά. Με το νέο του βιβλίο Ματωμένη Σελήνη δικαιώνει τα τέσσερα χρόνια αναμονής των fans του. Επιστρέφει ο iconic χαρακτήρας του συγγραφέα, ο Χάρι.Χόλε, ο οποίος ενώ είδε τη ζωή του να διαλύεται, προσπαθεί να χαθεί από όλους, αλλά δεν καταφέρνει να το κάνει από τον ίδιο του τον εαυτό. 

 

Κεντρική φωτογραφία: Jo Nesbo/ Facebook

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.