Home / Good Life  / Art & Culture  / Ο Woody Allen σε μία μοναδική βραδιά στο Ηρώδειο!

Ο Woody Allen σε μία μοναδική βραδιά στο Ηρώδειο!

Woody
Ο Woody Allen, μία από τις πιο καταξιωμένες και ταλαντούχες προσωπικότητες στη βιομηχανία του θεάματος, έρχεται για μία μοναδική βραδιά στο.Ηρώδειο, στις 9 Σεπτεμβρίου!

 

‘Ενας από τους πιο διάσημους και επιδραστικούς καλλιτέχνες, ο Woody Allen, έρχεται στην.Ελλάδα, μέσα από την παγκόσμια μουσική περιοδεία του μαζί με την New Orleans Jazz Band της Νέας Υόρκης. Σε πάνω από πενήντα χρόνια καριέρας έχει γράψει τρία θεατρικά έργα και εμφανιστεί και σε πολλά δικά του τηλεοπτικά προγράμματα. Έχει πάνω από πενήντα ταινίες στο ενεργητικό του, οι οποίες βρίσκονται ανάμεσα στα όρια κωμωδίας και δράματος, θίγοντας σημαντικά θέματα του σύγχρονου νευρώδη ανθρώπου. Άλλωστε τέτοιου είδους άνθρωπος είναι και ο ίδιος.

 

 

Αυτήν τη χρονιά πραγματοποιεί την τελευταία του παγκόσμια μουσική περιοδεία. Έχουμε την τιμή να κάνει μία στάση και στη χώρα μας. Θα επισκεφτεί το Ηρώδειο, για μία μοναδική συναυλία με την οποία θα αποχαιρετήσει το ελληνικό κοινό που τόσο τον λάτρεψε. Ο ίδιος ξεκίνησε από μικρός να παίζει κλαρινέτο, από το 1997, αλλά ήρθε η στιγμή να κλείσει αυτό το κεφάλαιο της ζωής του και να μας συστηθεί για μία τελευταία φορά με την ιδιότητα του σολίστα. Μαζί με την αυθεντική classic jazz της Νέας.Υόρκης θα χαρίσουν στο κοινό μια γλυκιά, νοσταλγική, χαρούμενη και ταυτόχρονα θλιμμένη εμπειρία, όπως ακριβώς και οι ταινίες του.

 

Βρείτε εισιτήρια εδώ.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.