Home / Men  / Grooming  / Πρόσωπο, μαλλιά και σώμα σε τέλεια περιποίηση!

Πρόσωπο, μαλλιά και σώμα σε τέλεια περιποίηση!

πρόσωπο μαλλιά

Όλα τα βήματα για να έχετε την τέλεια περιποίηση για πρόσωπο, μαλλιά και σώμα. Ας τα ανακαλύψουμε!

 

Όπως μας έχει αποδείξει η Gen Z η minimal, γρήγορη, αλλά οργανωμένη και αποτελεσματική ρουτίνα περιποίησης είναι το πιο hot beauty trend. Ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού χρειαζόμαστε απλά και γρήγορα βήματα που θα εκπληρώνουν τους δύο βασικούς στόχους μας. Υγιή επιδερμίδα και λιγότερο χρόνο σε must do πράγματα. Εμείς χωρίσαμε τη ρουτίνα περιποίησης σε τρία βασικά κεφάλαια. Πρόσωπο, μαλλιά και σώμα! Δείτε πώς μπορείτε να τα φροντίσετε με τον καλύτερο τρόπο!

 

 

Ξεκινάμε με το πρόσωπο! Το αντηλιακό είναι must have πριν κάθε σας έξοδο από το σπίτι. Είτε πηγαίνετε στη δουλειά, είτε βόλτα, είτε στην παραλία. Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάτε cleanser, πρωί και βράδυ και ενυδατική πριν κοιμηθείτε. Αυτήν τη σεζόν χρειάζεστε σίγουρα after sun και απολεπιστικό προϊόν μία ή δυο φορές την εβδομάδα! Ένα λαδάκι για τις τρίχες του προσώπου είναι και αυτό must.

 

Συνεχίζουμε με το σώμα. Ένα υπέροχο αφρόλουτρο με φρούτα και μία ενυδατική για μετά το μπάνιο είναι όσα χρειάζεστε! Αν είστε διακοπές ή στη θάλασσα δε ξεχνάτε το αντηλιακό σας! Πριν φύγετε για κάποια έξοδο να βάζετε πάντα και το άρωμα σας!

Τέλος έχουμε τα μαλλιά. Απαραίτητο ένα σαμπουάν που θα αναζωογονήσει την τρίχα σας. Στη συνέχεια εφαρμόστε και μία μάσκα ή ένα conditioner για να είναι και πάλι λαμπερά. Αν δείτε ότι ούτε και τότε έχουν επανέλθει δοκιμάστε ένα λαδάκι μαλλιών.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.