Home / Fashion  / Μήπως ήρθε η ώρα να επαναφέρεις τη δαντέλα στην γκαρνταρόμπα σου;

Μήπως ήρθε η ώρα να επαναφέρεις τη δαντέλα στην γκαρνταρόμπα σου;

δαντέλα
Η δαντέλα έχει επανέρθει δυναμικά, βοηθώντας μας να δημιουργήσουμε εκλεπτυσμένα και ρομαντικά looks. Δες πώς μπορείς να υιοθετήσεις ένα από τα πιο hot trends στις βραδινές σου εμφανίσεις!

 

Ακόμα και για το festive season, τα φετινά trends αποχαιρετούν την παγέτα,.δίνοντας τη θέση τους σε ένα κομψό και ρομαντικό υλικό: τη μαύρη δαντέλα! Μεγάλοι οίκοι και fashion brands όπως Saint Laurent, Alaïa, Khaite και Beaufille ανέδειξαν τη δαντέλα μέσα.από ready to wear κομμάτια. Ανάμεσά τους pencil φούστες με δαντελένιες λεπτομέρειες, staright βραδινά παντελόνια,.αλλά και μπλούζες σε στυλ lingerie. Από ό,τι φαίνεται, η τάση των see throughs παραμένει σταθερά ψηλά στη λίστα των κορυφαίων trends, σε ό,τι αφορά τα βραδινά looks, με τη δαντέλα να δίνει μία ρομαντική,.αλλά και ταυτόχρονα εκλεπτυσμένη αύρα σε κάθε εμφάνιση.

 

 

Μπορεί η δαντέλα να είναι ένα από τα πιο κλασικά-πλέον-υφάσματα, ωστόσο τα κομμάτια που υπάρχουν στην αγορά μπορούν να δημιουργήσουν.το τέλειο mix and match, για μία απόλυτα σύγχρονη βραδινή εμφάνιση! Για παράδειγμα, μπορείτε να συνδυάσετε μία μαύρη μπλούζα με lace λεπτομέρειες σε στυλ lingerie,.με μία φούστα σε Α γραμμή και βινύλ μπότες, επιτυγχάνοντας, με αυτόν τον τρόπο, ένα σύγχρονο και εκλεπτυσμένο look.

 

 

Δείτε, παρακάτω, μερικά stylish items με δαντέλα και δημιουργήστε τη δική σας ρομαντική βραδινή εμφάνιση!

 

Μακρύ φόρεμα σε στιλ lingerie -Studio, Massimo Dutti

 

Laced flared pants, Nina Ricci

Silk & Chantilly lace midi skirt, Fleur Du Mal

δαντέλα

Lace mini dress, Oséree

Asymmetric lace-trimmed satin camisole, COS

δαντέλα

 

Εσύ, ποιο κομμάτι θα επιλέξεις; 

 

Κεντρική φωτογραφία: @yvzux/Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada