Home / Fashion  / Celebrity Style  / Η Camila Coelho είναι δικαίως ένα σύγχρονο style icon!

Η Camila Coelho είναι δικαίως ένα σύγχρονο style icon!

Camila Coelho

Μία από τις πιο γνωστές fashion influencers είναι χωρίς αμφιβολία η Camila Coelho. Το elevated content της είναι άξιο αναφοράς. Δείτε γιατί!

 

Μία από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές περσόνες της ομορφιάς και της μόδας. Η Camila Coelho είναι από τις πρώτες που “μπήκαν” στο παιχνίδι των influencers, πριν ακόμα βγει ο όρος. Ωστόσο, η ίδια ακόμα θεωρείται το ίδιο hot, διατηρώντας lifestyle blog και YouTube κανάλι. Μοιράζεται συμβουλές ομορφιάς και μόδας, δείχνοντας πολλά στιγμιότυπα από τη ζωή της, μέσα από ταξίδια, events και οικογενειακές στιγμές. Εμείς τη ξεχωρίζουμε για το εκπληκτικό της στυλ!

 

Ενώνει glam και street style με τόσο αβίαστο τρόπο που μας κάνει να θέλουμε να αντιγράφουμε κάθε της εμφάνιση. Είναι παρούσα στα μεγαλύτερα events και δε χάνει καμία Εβδομάδα Μόδας. Απογειώνει τα trends, αλλά ξέρει πώς να δίνει σε ένα outfit χαρακτήρα. Σας τη συστήνουμε ανεπιφύλακτα για να λάβετε το inspo που ονειρεύεστε. Ένα από τα τελευταία της looks, με ένα φανταστικό look Valentino έγινε αμέσως viral. Συγκεντρώσαμε μερικά από τα outfits της που σίγουρα παίρνουν άριστα! Μπείτε στο προφίλ της Camila Coelho και επιλέξτε τις εμφανίσεις που την κάνουν να ξεχωρίζει!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

All photos source Instagram  All photos source Instagram 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.