Home / Men  / Grooming  / Καλοκαίρι και περιποίηση: Τι αλλαγές να κάνεις;

Καλοκαίρι και περιποίηση: Τι αλλαγές να κάνεις;

Καλοκαίρι και περιποίηση: Τι αλλαγές να κάνεις;
Ποιες αλλαγές προστάζει η καλοκαιρινή σου περιποίηση; Part 1

Τι αλλαγές είναι καλό να κάνεις ώστε να έχεις μία πιο αποτελεσματική ρουτίνα περιποίησης τους καλοκαιρινούς μήνες; Η αλλαγή των εποχών δημιουργεί διαφορετικές ανάγκες για την επιδερμίδα σου και την φροντίδα σου. Τι είναι καλό να κάνεις λοιπόν;

 

Καλοκαίρι και περιποίηση: Τι αλλαγές να κάνεις;

Πώς να περιποιηθείς το πρόσωπό σου, το σώμα και τα μαλλιά σου το καλοκαίρι; Σου έχουμε τις αλλαγές που πρέπει να κάνεις στη μέχρι τώρα φροντίδα σου.

 

Επένδυσε σε έλαια σώματος για να ανανεωθείς.

Έλαιο καρύδας, έλαιο argan και άλλα φυσικά έλαια μπορούν να γίνουν οι σύμμαχοί σου για επιδερμίδα και μαλλιά ενυδατωμένα. Άσε τη body lotion και πιάσε τα natural λαδάκια. Είναι ανάλαφρα και εμπλουτισμένα με βιταμίνες και θρεπτικά συστατικά.

 

Άλλαξε το άρωμά σου αμέσως.

Bye bye παλιό άρωμα. Άσε τα “βαριά” αρώματα για τον χειμώνα και ανανεώσου για το καλοκαίρι. Προτίμησε πιο ανάλαφρα και δροσερά αρώματα, όπως το περγαμόντο και το κίτρο. Κινήσου σε μυρωδιές που αφήνουν την αίσθηση φρεσκάδας.

 
Φόρεσε καθημερινά αντηλιακό προσώπου.

Ίσως δεν το κάνεις τον χειμώνα, αλλά τώρα επιβάλλεται. Άπλωσε στο πρόσωπό σου καθημερινά αντηλιακό πριν βγεις στην παραλία, αλλά και πριν βγεις για βόλτα. Άπλωσε μια γενναία ποσότητα για να προστατευτείς και αν ιδρώσεις ανανέωσε οπωσδήποτε.

[email protected]

Αληθινό παιδί του Ιούλη, λατρεύω τη θάλασσα και το θερινό σινεμά, ενώ αν με ρωτήσεις ποιος είναι ο αγαπημένος μου προορισμός, θα σου απαντήσω “η Βαρκελώνη” - χωρίς δισταγμό! Στην ταινιοθήκη μου σίγουρα θα βρεις τα άπαντα του Almodovar, αλλά και επιλεγμένες ταινίες της χρυσής εποχής του Hollywood, όπως το “Όσα παίρνει ο άνεμος”!