Home / Family  / Ιστορίες με ένα κλικ! Καλοκαιρινά εργαστήρια στο μουσείο Μακεδονικού Αγώνα

Ιστορίες με ένα κλικ! Καλοκαιρινά εργαστήρια στο μουσείο Μακεδονικού Αγώνα

Ιστορίες με ένα κλικ

Ανακαλύψτε τα καλοκαιρινά εργαστήρια Ιστορίες με ένα κλικ, στο Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα, που πρόκειται να προσφέρουν στα παιδιά εκπαίδευση και ψυχαγωγία!

Ένα διαθεματικό εκπαιδευτικό εργαστήριο πολλαπλών θεματικών δράσεων για παιδιά 6-12 ετών. Το Μουσείο Μακεδονικού Αγώνα σάς καλεί στα καλοκαιρινά εργαστήρια εκπαίδευσης και ψυχαγωγίας, “Ιστορίες με ένα κλικ”. Κάθε θεματική ενότητα περιλαμβάνει ψυχαγωγικά παιχνίδια τέχνης, φωτογραφίας, εικαστικών και δημιουργικής γραφής. Μέσα από τις φωτογραφικές εκθέσεις του μουσείου τα παιδιά θα ξετυλίξουν τις ιστορίες που κρύβονται από πίσω.

Ιστορίες ανθρώπων από την περιοχή της Μακεδονίας στις αρχές του 20ου αιώνα. Κάθε φωτογραφία θα ταξιδέψει τα παιδιά σε ένα διαφορετικό περιβάλλον, σε μία διαφορετική στιγμή. Οι καθημερινές ασχολίες, τα επαγγέλματα της εποχής, τα έθιμα, οι γιορτές και οι τελετές. Η Κοινωνία και ο Χώρος προσεγγίζονται με πολυδιάστατο τρόπο ως πεδία αλληλεπίδρασης με τους ανθρώπινους πληθυσμούς, την οικονομία, τον πολιτισμό και το φύλο. φύλο.

Τα παιδιά μέσα από δημιουργικές παρεμβάσεις θα κάνουν τους δικούς τους συσχετισμούς με το παρόν. Παράλληλα, θα πραγματοποιηθούν και δράσεις ρομποτικής, καθώς και επισκέψεις σε ιστορικά τοπόσημα της πόλης. Πρόκειται για ένα βιωματικό πρόγραμμα πολλαπλών δράσεων που θα μείνει αξέχαστο στα παιδιά που θα συμμετέχουν. Περίοδος διεξαγωγής: 19-30 Ιουνίου. Απαιτείται η προεγγραφή, την οποία μπορείτε να δηλώσετε σε αυτό το τηλέφωνο: 2310229778. 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.