Home / Beauty  / Η Victoria Beckham παρουσιάζει τα Autobiographical αρώματα της!

Η Victoria Beckham παρουσιάζει τα Autobiographical αρώματα της!

 Η Victoria Beckham βρήκε ένα νέο μέσο για να μιλήσει στο κοινό της, δημιουργώντας τα Autobiographical αρώματα.

 

Σήμερα έκανε το ντεμπούτο της στα αρώματα η Victoria Beckham, παρουσιάζοντας τρία unisex αρώματα, εμπνευσμένα από προσωπικές παρελθοντικές στιγμές της. Κυρίως αναφέρεται στην εποχή του γάμου της με τον David Beckham, πριν αποκτήσουν τα τέσσερα παιδιά τους. Δημιούργησε τα αρώματα Portofino ’97, Suite 302 και Ysidro Drive, με τον αρωματοποιό Jérôme Epinette. Καθώς αυτό το νέο project είναι τόσο προσωπικό για την ίδια, αποφάσισε να πρωταγωνιστήσει και στη διαφημιστική καμπάνια, την οποία επιμελήθηκε ο Steven Klein.

 

 

Η ίδια δήλωσε ότι είναι το project το οποίο δούλεψε περισσότερο από κάθε άλλο. Ξόδεψε τόσο πολύ χρόνο για να τα φτιάξει σωστά, από τη συσκευασία και τα ονόματά τους, μέχρι τις ιστορίες που θα διηγηθεί το καθένα. Και τα τρία αρώματα είναι πολύ κοντά στην καρδιά της, όπως και τόνισε. Μάλιστα η κυκλοφορία τους θα συμπέσει με το σημερινό της show στην Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού. Η καμπάνια είναι πραγματικά εντυπωσιακή, sexy και ιδιαίτερα ατμοσφαιρική!

 

 

Το Portofino ’97, ένα άρωμα εσπεριδοειδών με νότες περγαμόντου, της θυμίζει τη μυστική σχέση της με τον.David, πριν κάνουν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση. Το ταξίδι τους εκεί ήταν ρομαντικό, γεμάτο νεανική αγάπη, φρέσκια και αθώα. Έπειτα το Suite 302, με γήινες νότες μαύρου κερασιού, αντανακλά τη χλιδή του Παρισιού και παραπέμπει στο δεύτερο μήνα του μέλιτος, στο ξενοδοχείο Ritz του Παρισιού, όπου και έμεινε για πολύ καιρό και η Gabrielle Chanel. Τέλος, το San Ysidro Drive παραπέμπει έναν δρόμο του Los.Angeles, στον οποίο και έμειναν όταν μετακόμισαν εκεί για κάποιο διάστημα, θυμίζοντας το νέο τους ξεκίνημα.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.