Home / Beauty  / Πρέπει να δοκιμάσεις τα olive nails!

Πρέπει να δοκιμάσεις τα olive nails!

olive nails
Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μανικιούρ γι αυτό το φθινόπωρο, ακούει στο όνομα olive nails. Παρακάτω σου δίνουμε όλους τους λόγους, καθώς και προτάσεις, για να τα δοκιμάσεις. Αχα.

 

Το χρώμα που είναι πάντα κομψό, ταιριάζει με κάθε φθινοπωρινό outfit, αλλά και με κάθε τύπο επιδερμίδας, σε περιμένει να το υιοθετήσεις. Τα olive nails είναι must try για αυτήν την περίοδο και εμείς έχουμε κλείσει ήδη ραντεβού για να τα υιοθετήσουμε. Έχουν γίνει ήδη viral, τόσο σε Instagram, όσο και σε TikTok. Μαζί με τα chocolate chrome nails και τα red whine nails συμπληρώνουν την καλύτερη φθινοπωρινή παλέτα για το μανικιούρ σας.

 

 

https://www.instagram.com/p/CvaGuj-uMdt/

 

Αυτή η elegant απόχρωση θυμίζει το χρώμα της ελιάς και μπορεί να σταθεί καταπληκτικά και μόνο του, αλλά και ως βάση για να δημιουργήσετε ένα πιο ιδιαίτερο σχέδιο. Στο TikTok έχει γίνει μεγάλο viral τα olive chrome nails, όπου το hot περλέ αγκαλιάζει και αυτήν την απόχρωση και δημιουργεί ένα φανταστικό nail look. Ότι και αν επιλέξετε, το σίγουρο είναι ότι θα ξεκινήσετε τη φθινοπωρινή σεζόν με εκπληκτικά νύχια! Στο TikTok έχει γίνει μεγάλο viral τα olive chrome nails

 

 

 

All photos source Instagram All photos source Instagram

Κεντρική φωτογραφία: monikh/Instagram Κεντρική φωτογραφία: monikh/Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.