Home / Cozyhome  / Η NUDE αναζωογονεί τη διακόσμηση του σπιτιού μας

Η NUDE αναζωογονεί τη διακόσμηση του σπιτιού μας

Η NUDE παρουσιάζει τη νέα SS23 συλλογή της, με εκλεπτυσμένα και διακριτικά γυάλινα σκεύη και αξεσουάρ, ιδανικά για όσους επιθυμούν να ανανεώσουν τον εσωτερικό τους χώρο. Αυτή η νέα κολεξιόν διαθέτει μία ευρεία γκάμα γυάλινων κομματιών,.σε διαφορετικά χρώματα, μεγέθη και στυλ, κατάλληλα για κάθε ανάγκη και αισθητική.

 

Έχοντας συνεργαστεί με κορυφαία διεθνή ταλέντα, συμπεριλαμβανομένων των Remy Savage, Ron Arad και Formafantasma,.η NUDE λανσάρει τη νέα SS23 collection της, με μια σειρά από διαφορετικά στυλ για κάθε σύγχρονο, αλλά και παραδοσιακό σπίτι.

 

 

Η σειρά Mist περιλαμβάνει βάζα σε διάφορα χρώματα και μεγέθη, με ένα μοναδικό κυματιστό μοτίβο,.που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τοποθέτηση λουλουδιών. Παράλληλα, τα κρυσταλλικά γυάλινα δοχεία αποθήκευσης από τις συλλογές Beret και Ecrin.σχεδιάστηκαν με γνώμονα την καθημερινή λειτουργικότητα, επιτρέποντας την αποθήκευση πολύτιμων στολιδιών.

 

NUDE

 

Η συλλογή ποτηριών κρασιού Stem Zero της NUDE χρησιμοποιείται σε εστιατόρια και πολυτελή μπαρ με αστέρια Michelin σε όλο τον κόσμο. Επαναστατικό στον σχεδιασμό του, το αμόλυβδο κρυστάλλινο ποτήρι επιτρέπει σε κάποιον να απολαύσει πλήρως το άρωμα και τη γεύση του κρασιού. Η συλλογή Ghost Zero αξιοποιεί την τεχνογνωσία που προέρχεται από την υπογραφή της Stem Zero της NUDE,.εφαρμόζοντας τη βραβευμένη τεχνολογία της στο πιο λεπτό γυαλί της μέχρι σήμερα. Αποτελούμενη από δύο μοναδικά σχέδια, τα Tulip και Belly, η συλλογή έχει σχεδιαστεί με δεξιοτεχνία,.με σκοπό να εντείνει τα αρώματα και τις νότες του κρασιού.

 

 

Η συλλογή από χειροποίητα κηροπήγια Ilo αποτελεί το τέλειο κεντρικό στοιχείο για κάθε βραδινό σουαρέ,.με μία χάλκινη βάση που αντανακλά το φως, δημιουργώντας μια ζεστή ατμόσφαιρα. Συμπληρώνοντας τη σειρά των επιτραπέζιων σκευών, η συλλογή κοκτέιλ Savage 6 τεμαχίων.σχεδιάστηκε σε συνεργασία με τον βραβευμένο mixologist Remy Savage, για να απογειώσει την γευστική εμπειρία.και προτιμάται από τα μπαρ και τα εστιατόρια σε όλο τον κόσμο.

 

NUDE

 

eu.nudeglass.com

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada