Home / Men  / Η Navy & Green επιστρέφει με ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή συλλογή!

Η Navy & Green επιστρέφει με ανοιξιάτικη και καλοκαιρινή συλλογή!

Ανακαλύψτε τώρα την ολοκαίνουργια Navy & Green συλλογή, για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022.

 

 

Το brand Navy & Green, συνώνυμο της ποιότητας, της κομψότητας και της καινοτομίας, επιστρέφει πιο δυναμικό από ποτέ. Μας βάζει σε ανοιξιάτικο και καλοκαιρινό mood, μέσα από την ολοκαίνουργια συλλογή για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2022. Αποκτήστε το πιο φρέσκο και chic στυλ, χάρη στα καινούργια και σύγχρονα κομμάτια, ιδανικά για κάθε περίσταση και γούστο, για τους ανοιξιάτικους περιπάτους, τις εξόδους σας, τις διακοπές σας, αλλά και τις πιο formal περιστάσεις. Με φόντο τις ομορφιές της ελληνικής φύσης, υπό το φως του ήλιου, η καινούργια καμπάνια φέρνει τα καλύτερα vibes!

 

 Navy & Green

 

Η ποιότητα πρωταγωνιστεί και σε αυτήν τη συλλογή της Navy & Green. Μοβ, deep green, αποχρώσεις του μπλε, neon και κόκκινο διαμορφώνουν τη χρωματική παλέτα. Ποια είναι τα κομμάτια που θα βρείτε και θεωρούνται must για το street style σας; Jackets, bomber vests, jeans και casual παντελόνια, T- Shirts, baseball hats, βερμούδες και λινά πουκάμισα. Για τις πιο σημαντικές και formal περιστάσεις, τα φανταστικά κοστούμια και πουκάμισα της Navy & Green είναι η απόλυτη επιλογή.

 

 Navy & Green

 

Ανακαλύψτε τη συλλογή και δώστε στο στυλ σας τον αέρα, την κομψότητα, το freshness και την ποιότητα που του αξίζει. Φυσικά, μέσα από τα καταστήματα και το official site της Navy & Green.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.