Home / Cozyhome  / Η LUXXU μάς βάζει σε χριστουγεννιάτικο κλίμα πολυτέλειας!

Η LUXXU μάς βάζει σε χριστουγεννιάτικο κλίμα πολυτέλειας!

Η LUXXU μας βάζει σε χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα, με διακοσμητικές ιδέες και σκηνικά που μας εμπνέουν, με επίκεντρο την καινοτομία και την αρμονία.

Τα Χριστούγεννα έχουν σχεδόν φτάσει και αναζητούμε κάθε τρόπο για να μπούμε στο κατάλληλο Christmas mood! H LUXXU έχει τον καλύτερο τρόπο, με ιδέες και χριστουγεννιάτικες διακοσμητικές λύσεις, οι οποίες ξεπερνούν τα όρια της τραπεζαρίας και του σαλονιού, εξερευνώντας και άλλους χώρους, όπως η είσοδος ή το γραφείο στο σπίτι, πάντα με επίκεντρο την καινοτομίας και την αρμονία.

 

Είσοδος με extra χριστουγεννιάτικες λεπτομέρειες

Αυτή είναι η τέλεια περίσταση για να δώσετε έμφαση στις λεπτομέρειες! Ενώ συνήθως τοποθετείται στο σαλόνι, ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε μέσα στο σπίτι σας, όπως, για παράδειγμα, στον χώρο της εισόδου. Εδώ, τοποθετείται δίπλα στην κονσόλα Vertigo και τον καθρέφτη Crown, ένας ζηλευτός συνδυασμός που φωτίζεται από τα κομψά φωτιστικά τοίχου Waterfall.

 

 

Σαλόνι με rustic ομορφιά

Η rustic ομορφιά αυτού του παραδοσιακού σαλέ ξεπερνά τη συμβατική διακόσμηση και αποκτά πολυτελή χαρακτήρα  χάρη στον πολυέλαιο Waterfall της LUXXU. Οι ξύλινοι τοίχοι με την ιδιαίτερη υφή ταιριάζουν με τον μοναδικό σχεδιασμό του αρθρωτού καναπέ Thomson σε μπεζ χρώμα. Τρία χριστουγεννιάτικα δέντρα ενισχύουν την αίσθηση της ευδαιμονίας, καθώς απολαμβάνει κανείς την πανοραμική θέα του χιονισμένο τοπίου.

 

 
Τα Χριστούγεννα συναντούν την πολυτέλεια

Το σαλόνι αυτού του εξαιρετικού σαλέ γίνεται η επιτομή των Χριστουγέννων, από το δάπεδο μέχρι την οροφή. Γιρλάντες, φιόγκοι και μικρά διακοσμητικά “ντύνουν” τα δοκάρια στους τοίχους, ένα ογκώδες δέντρο γεμάτο χαρούμενα στολίδια τραβάει την προσοχή όλων με τον πιο ευχάριστο τρόπο, ενώ τα μικροκαμωμένα μεταλλικά δέντρα και τα κεριά κοσμούν τα έπιπλα. Ο πολυέλαιος Gala κρέμεται από μία θολωτή οροφή με μια vintage γοητεία, που ταιριάζει στην εποχή. Το επιβλητικό κομμάτι, φινιρισμένο σε μπρούτζο, προσφέρει απαλό φωτισμό σε αυτή τη χώρα των θαυμάτων. Άλλα αξιοσημείωτα σχεδιαστικά στοιχεία είναι οι πολυθρόνες Otto XL και το τραπέζι Algerone, που προσφέρουν επιπλέον αίγλη στο σκηνικό.

 

 

Η κατάλληλη γιορτινή τραπεζαρία

Φανταστείτε να περνάτε τις χριστουγεννιάτικες διακοπές σας σε έναν χώρο που σας δίνει πρόσβαση στην πιο εκπληκτική θέα στο βουνό. Λοιπόν, αυτή η τραπεζαρία κάνει αυτό και πολλά ακόμα! Η ορθογώνια τραπεζαρία Algerone από μάρμαρο βάζει τα θεμέλια της διακόσμησης, συνδυάζοντας την αίγλη με τα αξιολάτρευτα χριστουγεννιάτικα αντικείμενα. Η άνεση και ο μοντέρνος χαρακτήρας συμπληρώνονται με τις καρέκλες τραπεζαρίας Algerone. Το φωτιστικό Gala ολοκληρώνει το υπέροχο σκηνικό, φωτίζοντας τον χώρο με τους εντυπωσιακούς κρυστάλλινους σωλήνες του. Τέλος, ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο στεφάνι στηρίζεται σε ένα χάλκινο πάνελ, για να κάνει τον χώρο της τραπεζαρίας ακόμα πιο γιορτινό!

 

 
Ένα τολμηρό πράσινο τραπέζι φαγητού

Το πράσινο είναι ένα από τα βασικά χρώματα που συνδέονται με τις γιορτές των Χριστουγέννων. Λαμβάνοντας υπόψη αυτό, η LUXXU παρουσιάζει την τραπεζαρία Littus από μαρμάρο Γουατεμάλας, κάνοντας την ανατροπή. Επιπλέον, οι καρέκλες τραπεζαρίας Charla είναι επενδυμένες με ένα εντυπωσιακό σκούρο πράσινο ύφασμα, δημιουργώντας ένα επιβλητικό σύνολο. Τέλος, το κρεμαστό φωτιστικό Liberty Slim Snooker ολοκληρώνει τη διακόσμηση, ρίχνοντας φως και λάμψη σε αυτό το λαμπερό σκηνικό φαγητού.

 

 
Ένα χριστουγεννιάτικο Γραφείο

Το γραφείο στο σπίτι δεν είναι απαραιτήτως ο πρώτος χώρος που θα σκεφτεί κανείς όταν στολίζει για τα Χριστούγεννα, ωστόσο, μπορεί σίγουρα να λάβει ένα μέρος του στολισμού, ώστε να τονώσει ακόμη πιο πολύ τη δημιουργικότητα και την αίσθηση γαλήνης. Στη LUXXU μπορείτε να βρείτε πολλά σχέδια, όπως το γραφείο Algerone ή τα κρεμαστά φώτα Liberty Slim, που εμπλουτίζονται με μια σειρά από χριστουγεννιάτικα διακοσμητικά στοιχεία, όπως ένα gingerbread house ή φιγούρες  καρυοθραύστη πάνω στο γραφείο.

 

 

Ένα γραφείο στο σπίτι πρέπει να περιλαμβάνει χώρο ανάπαυσης, όπως οι πολυτελείς πολυθρόνες Galea σε πράσινο και ο καναπές Algerone με απαλό καφέ βελούδινο ύφασμα. Μια υπέροχη εγκατάσταση φωτισμού σε σχήμα ταράνδου ζωντανεύει στη γωνία, κάνοντας τα πάντα πιο γιορτινά! Τα αιωρούμενα φώτα- αστέρια δεν περνούν απαρατήρητα, καθώς δίνουν μια ιδιαίτερη πινελιά στον χώρο. Επιπλέον, το στρωμένο τραπέζι της Empire είναι στολισμένο με φωτισμένους χιονισμένους θόλους και πράσινα στοιχεία.

 

 

Η LUXXU ξέρει πώς να δημιουργεί μοναδικά σκηνικά και μας καλεί να συνθέσουμε τα δικά μας για αυτά τα Χριστούγεννα!

 

www.luxxu.net

[email protected]

Οne quote, my point of view... “Let me live, love, and say it well in good sentences” Sylvia Plath