Home / Beauty  / Η Foreo εγκαινιάζει μία νέα εποχή με τη σειρά καλλυντικών περιποίησης!

Η Foreo εγκαινιάζει μία νέα εποχή με τη σειρά καλλυντικών περιποίησης!

Η πολυαναμενόμενη σειρά καλλυντικών περιποίησης προσώπου και ματιών της Foreo έφτασε στην Ελλάδα!

Η Foreo εισέρχεται σε μία νέα εποχή, κυκλοφορώντας μία ολοκαίνουργια σειρά καλλυντικών περιποίησης. Premium και υψηλής απόδοσης προϊόντα περιποίησης προσώπου και ματιών που θα συμπληρώσουν τέλεια τις beauty tech συσκευές σας. Η καινούργια σειρά έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό προϊόντων. Κλινικά ελεγμένες, vegan, cruelty free φόρμουλες με πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε φυσικά συστατικά. Η καινούργια σειρά έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιείται μεμονωμένα είτε σε συνδυασμό προϊόντων.

Ποια είναι τα νέα beauty products που υπάρχουν στη νέα σειρά καλλυντικών; Η Supercharged HA+PGA moisturizer gel cream που αυξάνει την ενυδάτωση κατά 40%. Για να συμπληρώσει την περιποίηση της επιδερμίδας η Foreo κυκλοφόρησε και την αναζωογονητική μάσκα νύκτας που καταπραΰνει και διατηρεί την υγρασία της επιδερμίδας ενώ κοιμάστε.

σειρά καλλυντικών

Όσον αφορά στην περιποίηση των ματιών, η νέα σειρά με products περιποίησης της Foreo περιλαμβάνει συσφικτική κρέμα, serum, eye patches και serum βλεφαρίδων. Στοχεύουν στην υγεία και τη λάμψη των ματιών, προσφέροντας ένα φρέσκο και ανανεωμένο βλέμμα. Ανακαλύψτε την ολοκαίνουργια σειρά του μεγάλου σουηδικού brand περιποίησης μέσα από μία επίσκεψη στο official site! Παράλληλα μπορείτε να τα εντοπίσετε και στα Sephora, στο official site, αλλά και στα καταστήματα.

σειρά καλλυντικών

Foreo

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.