Home / Beauty  / Το Latte makeup είναι το on the moment trend!

Το Latte makeup είναι το on the moment trend!

Latte makeup

Σύμφωνα με το TikTok το πιο hot make up trend αυτήν τη στιγμή είναι το Latte makeup! Δείτε τι περιλαμβάνει και πώς μπορείτε να το δημιουργήσετε!

 

Ακόμα και αν είμαστε ιδιαίτερα focus στην περιποίηση της επιδερμίδας μας κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού δε σημαίνει ότι δεν μας ενδιαφέρει το make up μας. Θέλουμε glam and chic μακιγιάζ, που θα ταιριάξει τέλεια με τη διάθεση και το στυλ μας. Ένα από τα make up trends που υπακούει σε αυτές τις συνθήκες έχει γίνει hot στο TikTok. Το Latte make up έχει γίνει viral και φυσικά θέλουμε να το δοκιμάσουμε!

 

 

Πρόκειται για ένα μακιγιάζ που θα ταιριάξει σε κάθε επιδερμίδα, μαυρισμένη ή μη. Επικεντρώνεται στις καφέ αποχρώσεις και θυμίζει λίγο 00s. Συνεπώς το Latte make up, με αυτά τα δύο στοιχεία, συνδυάζει τα δύο μεγαλύτερα trends του φετινού καλοκαιριού. Το quiet luxury και το Y2K. Πώς μπορούμε να  δημιουργήσουμε το Latte makeup;

 

Bronzer στα ζυγωματικά μας, έντονα καφέ smoky eyes, ελαφρύ foundation, όχι ρουζ και nude λαμπερά χείλη. Για να υπάρχει αρμονία μεταξύ του καφέ ματιού και των bronzer λεπτομερειών πρέπει να χρησιμοποιήσετε την τεχνική μακιγιάζ, underpainting. Ένα video από το TikTok είναι αρκετό για να καταλάβετε πώς μπορείτε να την εφαρμόσετε. Ευχόμαστε να υιοθετήσετε το πιο glam μακιγιάζ του φετινού καλοκαιριού!

@danielllestrada

Love this ☕️ trend from @Rachel Rigler ✨ #makeup #makeupartist #makeupvideos #makeuptiktok #makeuptutorial #glowymakeup #lattemakeup #bronzymakeup #bronzymakeuplook #smokeyeye #smokeyeyelook

♬ original sound – Danielle Estrada

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.