Home / Beauty  / Η Foreo γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γης!

Η Foreo γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα της Γης!

Foreo
Καθώς τα brands εστιάζουν ολοένα και περισσότερο το ενδιαφέρον τους στη βιωσιμότητα, έτσι και η Foreo επενδύει σε μία βιώσιμη και μακροχρόνια προσέγγιση στον τομέα της ομορφιάς. Εν όψει της Παγκόσμιας Ημέρας της Γης, το beauty brand μας καλεί να επενδύσουμε στον πλανήτη, με το σύνθημα “Invest In Our Planet”.

 

Η νέα θεματική καμπάνια είναι ένας ύμνος στη σημασία των δράσεων,.που αποσκοπούν στην ολόπλευρη περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Ένα κάλεσμα για επενδύσεις, με επίγνωση και μακροπρόθεσμο όραμα. Η Foreo δεσμεύεται πάντα σε δράσεις που στοχεύουν στη βιωσιμότητα,.με σαφή έμφαση σε μακροχρόνιες beauty tech λύσεις, με υψηλό επίπεδο καινοτομίας και τεχνολογίας.

 

 

Άφθαρτες συσκευές με διάρκεια ζωής δεκαετιών, μπαταρίες με πολύ μεγάλη διάρκεια ζωής και ελάχιστη επαναφόρτιση, μη πορώδης σιλικόνη,.χωρίς ανταλλακτικά, ανακυκλώσιμες συσκευασίες και πολύ χαμηλό αντίκτυπο ηλεκτρονικών αποβλήτων. Οι beauty tech λύσεις της Foreo έχουν σχεδιαστεί με στόχο να διαρκούν για χρόνια, χωρίς να χρειάζεται να πεταχτούν ή να αντικατασταθούν.

 

Ας ανακαλύψουμε λεπτομερώς μερικές από τις πιο δημοφιλείς λύσεις της εταιρείας για τη βιώσιμη περιποίηση της επιδερμίδας:

 

Ξεκινάμε με το FOREO LUNA 4 plus, την ολοκαίνουργια συσκευή καθαρισμού και συσφικτικού μασάζ προσώπου.που θα σας χαρίσει υπέροχη επιδερμίδα με ελάχιστο αντίκτυπο στο περιβάλλον.

 

  

 

To FOREO BEAR, το best seller της εταιρείας, έχει σχεδιαστεί για να πραγματοποιεί γυμναστική προσώπου στην άνεση του σπιτιού σας,.χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία μικρορευμάτων, σε συνδυασμό με παλμούς T-Sonic, για τόνωση, σύσφιξη και λάμψη.

 

Foreo

 

Και τέλος, δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε τις φρέσκες φυσικές sheet masks από τη συλλογή FOREO Farm To Face Sheet Mask. Κατασκευασμένες από βιοδιασπώμενο υλικό Hydrocell και πλούσιες σε ισχυρά φυσικά ενεργά συστατικά, που επιλέγονται σε μερικές από τις πιο αγνές τοποθεσίες του πλανήτη,.αυτές οι θεραπείες ομορφιάς θα σας χαρίσουν στιγμές πολυτελούς ευεξίας και υγιούς, λαμπερού δέρματος.

 

 

Extra Tip!

Συνδυάστε τη Farm To Face Sheet Mask.με την beautytech συσκευή θεραπειών με μάσκες για το πρόσωπο FOREO UFO 2,.για να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα και τα οφέλη, επιτυγχάνοντας ένα φυσικά υγιές δέρμα μέρα με τη μέρα.

 

Οι beauty tech συσκευές FOREO είναι διαθέσιμες στο foreo.com,.στα καταστήματα Sephora και στο sephora.gr!

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada