Home / Beauty  / Η FKA Twigs πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια των Viktor&Rolf

Η FKA Twigs πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια των Viktor&Rolf

FKA Twigs Viktor&Rolf
Η FKA Twigs είναι το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια των Viκtor&Rolf, για το νέο άρωμα Good Fortune. Η νέα καμπάνια έρχεται για να μας ταξιδέψει σε ένα κόσμο μυστηρίου και μας καλεί να δημιουργήσουμε το δικό μας πεπρωμένο!

 

Οι Viktor&Rolf λανσάρουν το νέο τους άρωμα, με τίτλο Good Fortune. Το πρόσωπο που επέλεξαν να πρωταγωνιστεί στη νέα καμπάνια του αρώματος, δεν είναι άλλο από την FKA Twigs. Η Βρετανίδα τραγουδίστρια κλήθηκε να μεταμορφωθεί σε μία σαγηνευτική fortune teller, αποδίδοντας με τον πιο σαγηνευτικό τρόπο το μυστήριο που επιδίωξε να εκπέμψει η νέα καμπάνια. Οι σχεδιαστές Viktor Hosting και Rolf Snoeren δήλωσαν ότι θαύμαζαν χρόνια τη δουλειά της τραγουδίστριας και ήθελαν να βρουν έναν τρόπο, ώστε να συνεργαστούν μαζί της.

 

 

“Είμαστε fan της FKA Twigs εδώ και χρόνια. Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που την καλωσορίζουμε στην οικογένεια των Viktor&Rolf! Όχι μόνο είναι μία από τις μεγαλύτερες star της pop μουσικής σκηνής, αλλά είναι και πολύ δημιουργική. Είναι το απόλυτο είδωλο και, φυσικά, η κατάλληλη προσωπικότητα, για να εκπροσωπήσει την καμπάνια του Good Fortune.”

 

 

Το νέο άρωμα των Viktor&Rolf είναι εμπνευσμένο από τη συλλογή Spiritual Glamour Haute Couture του οίκου. Οι δημιουργοί του αρώματος ήθελαν να ενσαρκώνει έναν πιο θετικό τρόπο ζωής, που να αγκαλιάζει την πνευματικότητα και τη δύναμη της κάθε γυναίκας να προσδιορίζει το δικό της πεπρωμένο. Για τους Viktor&Rolf , το Good Fortune συμβολίζει ένα μαγικό φίλτρο, μέσω του οποίου μπορούμε να διαμορφώσουμε, έτσι όπως εμείς θέλουμε, το δικό μας πεπρωμένο.

 

 

“Η ιστορία μίας γυναίκας που μπορεί να βλέπει και να διαμορφώνει το πεπρωμένο της. Μία γυναίκα που δημιουργεί τη δική της Good Fortune.”

 

Το Good Fortune είναι ένα λουλουδένιο άρωμα, με μία αναζωογονητική μυρωδιά. Οι νότες που κυριαρχούν είναι αυτές του γιασεμιού. Τέλος, το άρωμα ολοκληρώνεται με μία κρεμώδη βανίλια Bourbon, από τη Μαδαγασκάρη, δημιουργώντας το απόλυτο καλοκαιρινό essence.

 

Βρείτε το Good Fortune στην ιστοσελίδα των Viktor&Rolf.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada