Home / Fashion  / Εύκολοι τρόποι για να φορέσετε το tank top σας!

Εύκολοι τρόποι για να φορέσετε το tank top σας!

tank top

Πόσο εύκολο είναι να κάνετε styling το tank top σας, όταν υπάρχουν αμέτρητες επιλογές στην αγορά; Ας δούμε μερικούς πετυχημένους τρόπους.

 

 

Μπορεί να είναι και το πιο ευκολοφόρετο και ποικιλόμορφο item στον κόσμο της μόδας. Το tank top το αγαπάμε και δεν πρόκειται να σταματήσουμε να το φοράμε. Είναι μία αλάνθαστη επιλογή και πάντα υπάρχουν υπέροχοι τρόποι για να το κάνουμε styling. Ποιοι είναι in fashion at the moment; Αν έχουμε ένα λευκό top μπορούμε να το συνδυάσουμε με ένα καφέ ή λευκό wide leg ριχτό παντελόνι, μία διακριτική ζώνη και elegant κοσμήματα. Με τον ίδιο τρόπο και με ένα ζευγάρι mules, sneakers ή heels, θα συνδυαστεί και με τη βερμούδα σας.

 

Και στις δύο περιπτώσεις μπορείτε να προσθέσετε και ένα αέρινο πουκάμισο. Φυσικά το perfect match για το tank top σας είναι ένα jean παντελόνι ή shorts. Με αξεσουάρ, κοσμήματα και ιδιαίτερα παπούτσια έχετε απογειώσει το casual chic! Δεδομένου ότι το tank top είναι ένα αρκετά minimal item προτείνουμε να πειραματιστείτε με το κάτω μέρος της εμφάνισής σας. Επιλέξτε έντονα χρώματα και ευφάνταστα prints καθώς έχετε τον πιο easy to style καμβά!

 

Με μία satin φούστα, κάτω από ένα φόρεμα και συνδυασμένο με έναν κορσέ ή ένα sheer κομμάτι, το tank top θα σας λύνει πάντα τα χέρια. Είναι ένα hero piece που δεν λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα. Και χωρίς αμφιβολία δεν πρέπει να το έχετε μόνο σε λευκό και μαύρο χρώμα. Επιλέξτε το και σε άλλες αποχρώσεις και παίξτε με το color blocking!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.