Home / Fashion  / Το απόλυτο retro glam από την Puma και την Palomo Spain

Το απόλυτο retro glam από την Puma και την Palomo Spain

Palomo Spain
Η καμπάνια της νέας συλλογής της PUMA με την Palomo Spain μάς μεταφέρει στα παρασκήνια των φωτογραφήσεων της χρυσής εποχής του Hollywood.

 

Η PUMA και η Palοmo Spain ένωσαν ξανά τις δυνάμεις τους για να δημιουργήσουν.μία νοσταλγική και genderless συλλογή που γιορτάζει τις queer ταυτότητες, την αθλητική κουλτούρα των 80s, αλλά και τη λάμψη της ντίσκο της δεκαετίας του ’70. Με τη νέα τους συλλογή, τα δύο brands κατάφεραν να συνδυάσουν την κομψότητα της Palomo Spain με την πλούσια κληρονομιά αθλητικών ειδών της PUMA,.δημιουργώντας μία σειρά που να συνδέει με τον καλύτερο τρόπο το παρελθόν με το παρόν.

 

 

Η ίδια η συλλογή είναι μια γιορτή για τις αισθήσεις, με premium υφάσματα,.διακριτικά λογότυπα και μια ζεστή, πλούσια χρωματική παλέτα. Τα βασικά κομμάτια περιλαμβάνουν το υβριδικό Nitefox Loafer, αλλά και μία φρέσκια,.ανανεωμένη εμφάνιση της κλασικής σιλουέτας της Palomo Spain.

 

Palomo Spain

 

Για την Palomo Spain, star της συνεργασίας αναδείχθηκε το total white,.με τον ιδρυτή και creative director του brand, Alejandro Gómez Palomo, να δηλώνει: Λατρεύω τη λευκή εμφάνιση. Νομίζω ότι μπορείς να δημιουργήσεις την πιο κομψή εκδοχή του εαυτού σου όταν είσαι πλήρως ντυμένος στα λευκά”.

 

Η νέα συνεργασία πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 11 Μαΐου. Η νέα συνεργασία πρόκειται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 11 Μαΐου.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada