Home / Beauty  / Τέσσερις τρόποι να βάλεις σωστά το ρουζ!

Τέσσερις τρόποι να βάλεις σωστά το ρουζ!

4 Ways to Blush! Θέλεις να βάλεις ρουζ, αλλά δεν ξέρεις ακριβώς σε ποιο σημείο πρέπει να το τοποθετήσεις? Ανακάλυψε τον σωστό τρόπο! 

Μην κοκκινίζεις απο ντροπή. Διάβασε το παρακάτω άρθρο από τη Soulrockers make up team για να μην αναρωτιέσαι σε ποιο σημείο πρέπει να βάλεις το ρουζ σου!  Σου έχουμε όχι έναν, αλλά τέσσερις τρόπους για να διαλέξεις εσύ το αποτέλεσμα που σου ταιριάζει.

 

The classic blush

Ο πιο δημοφιλής τρόπος τοποθέτησης ρουζ είναι αυτός που το προϊόν (συνήθως σε μορφή πούδρας) τοποθετείται στα μήλα του προσώπου μας. Tip: Μπορείς να χαμογελάσεις στον καθρέφτη για να καταλάβεις ακριβώς σε ποιο σημείο είναι τα μήλα σου.

 

 

The under eye blush

Αυτό το trend είναι πάρα πολύ φυσικό σαν αποτέλεσμα, καθώς μιμείται το κοκκίνισμα που παίρνει το πρόσωπο σου αν κάτσεις λίγο παραπάνω στον ήλιο. Ουσιαστικά τοποθετείς ψηλά στα μήλα το ρουζ, ιδανικά σε κρεμώδη υφή και κοκκινωπές αποχρώσεις. Στη συνέχεια σβήνεις προς το κέντρο του προσώπου και λίγο ψηλά στη ράχη της μύτης.

 

The high blush

Σε αυτή την περίπτωση το ρουζ τοποθετείται ψηλά στα μήλα και με ανοδική κατεύθυνση. Με τέτοιο τρόπο ώστε να δημιουργείται μια φυσική οπτική “ανόρθωση” στο πρόσωπο. Αυτό το καθιστά ιδανικό και για κυρίες λίγο μεγαλύτερης ηλικίας, καθώς το αποτέλεσμα είναι πολύ διακριτικό και “φρέσκο”.

 

 

The low blush

Σίγουρα θα έχεις δει πίνακες της Αναγέννησης που παρουσιάζουν γυναίκες με ροδαλά μάγουλα. Αν προσέξεις θα δείς ότι το ρουζ σε αυτήν την περίπτωση είναι χαμηλά στα μάγουλα και παρουσιάζει μια φυσική και ανεπιτήδευτη όψη. Για να το πετύχεις άπλωσε φυσικές ροζ ή ροδακινί αποχρώσεις στα μήλα με κατεύθυνση ελαφρώς καθοδική προς τις εξωτερικές πλευρές του προσώπου. Extra tip: Προσπάθησε να βρεις αποχρώσεις που μιμούνται το φυσικό κοκκίνισμα της επιδερμίδας σου.

 

 

Soulrockers make up team

IG: soulrockersmakeup

FB: @soulrockersmakeup

[email protected]

Έχοντας ως εργαλείο την αγάπη τους για το μακιγιάζ, η Μάχη Σαρφάτη και η Ελένη Οικονομάκου δημιουργούν εδώ και πολλά χρόνια εικόνες, κάνοντας πιο όμορφες όσες γυναίκες τις εμπιστεύονται. Μέσα από το COZYVIBE.gr, μας προσκαλούν σε ένα ταξίδι γεμάτο beauty tips, νέες τάσεις και πολλά ακόμα μυστικά ομορφιάς.