Home / Beauty  / Η Brooke Shields λανσάρει το δικό της haircare brand!

Η Brooke Shields λανσάρει το δικό της haircare brand!

Brooke Shields

Λογικά φέτος είναι η χρονιά που φροντίζουμε περισσότερο τα μαλλιά μας! Μετά τη Beyoncé και τη Rita Ora, ήρθε η στιγμή της Brooke Shields!

 

Ηθοποιός, μοντέλο, μητέρα, τώρα και επιχειρηματίας. Η Brooke Shields ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει το πρώτο της beauty brand. Θα λανσάρει το Commence, μία σειρά περιποίησης μαλλιών που διαμορφώθηκε για γυναίκες άνω των 40 ετών. Γεννήθηκε μέσα από τα ευρήματα του Begging is now, της πλατφόρμας περιεχομένου με επίκεντρο την κοινότητα που δημιούργησε η ηθοποιός κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Για την ίδια είναι ένα νέο κεφάλαιο, λίγο πριν κλείσει τα 59 της χρόνια.

Σκοπός της είναι να δώσει φωνή στις γυναίκες που βρίσκονται ή πρόκειται να βρεθούν στην περίοδο της εμμηνόπαυσης. Τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες διασημότητες μιλούν γι αυτό, κάτι που είναι σίγουρα πολύ θετικό. Η ίδια δήλωσε ότι όταν έφτασε σε αυτήν την ηλικία είχε μία αίσθηση ολοκλήρωσης και ήθελε να μοιραστεί αυτήν την αισιοδοξία. Να βοηθήσει τις γυναίκες να καταλάβουν ότι οι σωματικές και συναισθηματικές αλλαγές που βιώνουν είναι φυσιολογικές.

Το hair care line της θα κυκλοφορήσει στις 4 Ιουνίου και μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχει παρουσιάσει οκτώ προϊόντα. Μάλιστα, η Brooke Shields επιθυμεί να επεκταθεί και σε άλλους τομείς της ομορφιάς. Stay tuned!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.