Home / Beauty  / Η Dyson Airwap Complete HS05 είναι η τέλεια επιλογή για φυσικές μπούκλες!

Η Dyson Airwap Complete HS05 είναι η τέλεια επιλογή για φυσικές μπούκλες!

Dyson Airwap
Το απόλυτο multistyler για τέλειες και φυσικές μπούκλες, χωρίς φριζάρισμα, ακούει στο όνομα Dyson Airwap Complete HS05!

 

Επιθυμείτε πλούσιες, ανάλαφρες, αέρινες και φυσικές μπούκλες, χωρίς φριζάρισμα; Η απάντηση κρύβεται στο Dyson Airwap Complete HS05!. To multistyler αποτελεί το απόλυτο αξεσουάρ περιποίησης που προσφέρει αποτέλεσμα κομμωτηρίου στο σπίτι. Απαλά, υγιή και λαμπερά μαλλιά κάθε μέρα, για κάθε περίσταση και κάθε τύπο μαλλιών. Θα έχεις καταφέρει μόνη σου να πετύχεις, ένα πετυχημένο hairstyling τόσο για τη βραδινή έξοδο, όσο και για το καθημερινό office look σου.

Το Airwrap είναι μια πρωτοποριακή συσκευή styling ομορφιάς με έμφαση στο haircare. Είναι προϊόν καινοτομίας και εντατικών ερευνών, ώστε τα μαλλιά να παραμένουν στεγνά, ενυδατωμένα, υγιή και χωρίς φθορά. Ταυτόχρονα σου εξοικονομεί και χρόνο! Σου δίνει τη δυνατότητα να εξατομικεύσεις το look σου, ανάλογα με τη διάθεσή σου, το σχήμα του προσώπου σου, το μήκος και την πυκνότητα των μαλλιών σου. Εμβληματικό τόσο ως προς την εμπειρία χρήσης όσο και ως προς το αποτέλεσμα.

 

Αποτελεί το «μαγικό ραβδί» που μπορεί να μεταμορφώνει την εικόνα σου όσο συχνά θες, χωρίς να βλάπτει την υγεία των μαλλιών. Όλα αυτά, χάρη στην πρωτοποριακή τεχνολογία «Coanda» που το Dyson Airwrap ενσωματώνει. Ένα αεροδυναμικό φαινόμενο που δημιουργεί μια περιστρεφόμενη δίνη αέρα γύρω από τους κυλίνδρους του εργαλείου. Εξασφαλίζει ομοιόμορφο και επαγγελματικό styling χωρίς φριζάρισμα, όπως ποτέ δεν είχες φανταστεί.

Χάρη στον ειδικό αισθητήρα που διαθέτει, ανιχνεύει τη θερμοκρασία του αέρα.40 φορές το δευτερόλεπτο για προστασία από την υπερβολική θερμότητα. Αυτορυθμίζεται ανάλογα ώστε να διατηρείται μια θερμοκρασία φιλική προς τα μαλλιά και να αποτρέπεται η φθορά της τρίχας. Έτσι, εξασφαλίζεται η υγεία του τριχωτού της κεφαλής και κατ΄ επέκταση και των μαλλιών, αποτρέποντας ξηροδερμίες και φλεγμονές.

 

Ανακάλυψε το Dyson Airwrap™ Complete HS05 και δες πώς μπορείς να αναβαθμίσεις την εικόνα σου διατηρώντας τα μαλλιά σου υγιή, δυνατά και με τέλειες λαμπερές μπούκλες!

www.dyson.com

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.