Home / Beauty  / Η Dove μάς βάζει σε εορταστικό mood με τη Holiday Treats συλλογή!

Η Dove μάς βάζει σε εορταστικό mood με τη Holiday Treats συλλογή!

Dove

Πρώτη του Νοέμβρη, η Dove ξεκινάει την αντίστροφη μέτρηση για την εορταστική περίοδο, κυκλοφορώντας τη Holiday Treats συλλογή.

 

Η Dove καταφέρνει και πάλι να μας ταξιδέψει, χάρη στις μεθυστικές και μοναδικές μυρωδιές της. Αποτυπώνει τη ζεστασιά του χειμώνα και το ξεχωριστό εορταστικό κλίμα, στην καινούργια Holiday Treats συλλογή. Περιλαμβάνει τέσσερα προϊόντα για να φροντίσετε υπέροχα το σώμα σας. Ένα θρεπτικό scrub σώματος, ένα beauty bar, ένα hand wash και ένα body wash. Προορίζονται για να εμπλουτίσουν τη ρουτίνα περιποίησης και να ενυδατώσουν το δέρμα μας τους κρύους μήνες που έρχονται. Holiday Treats συλλογή.

 

https://www.instagram.com/p/CyV-h_UrL_x/

 

Η Holiday Treats κυκλοφορεί σε τρεις ξεχωριστές μυρωδιές. Φλοιός μέντας, εμπνευσμένος από την εμβληματική μυρωδιά της καραμέλας μέντας σε συνδυασμό με τη σοκολάτα. Κολοκυθόπιτα κανέλας, που συνδυάζει γλυκό μπαχαρικό κανέλας με βουτυρώδεις νότες κολοκύθας. Τέλος, μπισκότο ζάχαρης που διοχετεύει το νοσταλγικό άρωμα βανίλιας από φρεσκοψημένα μπισκότα ζάχαρης. Holiday Treats συλλογή.

 

https://www.instagram.com/p/Cx8HIjZohOo/

 

Από 1 Νοεμβρίου η Dove θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί τη Holiday Treats της, ελπίζοντας να δώσει έναν εορταστικό και cozy τόνο στη ρουτίνα περιποίησης του σώματος. Ανακαλύψτε την και φροντίστε υπέροχα το δέρμα σας!. Από 1 Νοεμβρίου η Dove θα ξεκινήσει να κυκλοφορεί τη Holiday Treats της, ελπίζοντας να δώσει έναν εορταστικό και cozy τόνο στη ρουτίνα περιποίησης του σώματος.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.