Home / Beauty  / Η πρώτη beauty συλλογή της Off-White προσφέρει έναν “λευκό καμβά” για ατελείωτη δημιουργικότητα

Η πρώτη beauty συλλογή της Off-White προσφέρει έναν “λευκό καμβά” για ατελείωτη δημιουργικότητα

Paperwork Off-White
Η Off-White κάνει το ντεμπούτο της στον κόσμο της ομορφιάς. Το brand παρουσίασε την πρώτη του beauty συλλογή με τίτλο “Paperwork”, παραμένοντας πιστό στη φιλοσοφία του Virgil Abloh για τη δημιουργία ενός “λευκού καμβά” που θα απελευθερώσει την ανθρώπινη έκφραση.

 

“Ένας λευκός καμβάς, ως πηγή έμπνευσης για ατελείωτη δημιουργικότητα” ήταν το όραμα του Virgil Abloh για την πρώτη beauty συλλογή της Off-White. Μπορεί ο εμβληματικός σχεδιαστής και founder της Off-White να έφυγε νωρίς,.ωστόσο η κληρονομιά που άφησε πίσω του συνεχίζει, εμπνέοντας τους δημιουργούς να συνεχίσουν τη σχεδιαστική του φιλοσοφία.

 

 Paperwork  

 

Το δημιουργικό του όραμα παίρνει σάρκα και οστά μέσα από.την “Paperwork” collection της Off-White, η οποία, ακολουθώντας τα λόγια του αείμνηστου σχεδιαστή, δημιουργεί έναν “λευκό καμβά”,.έναν tabula rasa, προκειμένου να αφεθεί ελεύθερη κάθε ανθρώπινη έκφραση. Σχεδιασμένο για να ενθαρρύνει την ανθρώπινη δημιουργικότητα, η συλλογήPaperwork” δημιουργήθηκε.για να αφυπνίσει τις αισθήσεις της όσφρησης, της όρασης και της αφής, χωρίς περιορισμούς. Η συλλογή περιλαμβάνει τα αρώματα, που ο Abloh είχε ήδη ξεκινήσει να δημιουργεί από τον Νοέμβριο του 2021.

 

 

Το Solution No.1 είναι ένα μείγμα από ξύλο ho, ακόρντα άμμου και πατσουλί και αντλεί έμπνευση από το συνεχές ταξίδι της άμμου στον κόσμου,.καθώς μεταφέρεται μέσω του ανέμου και της θάλασσας σε νέες τοποθεσίες σε όλο τον πλανήτη. Το Solution No.2 είναι το πιο ζωηρό άρωμα της συλλογής, με.συνδυασμό από φύλλα μανταρινιού, άνθη πορτοκαλιάς και βέτιβερ. Παράλληλα, το Solution No.3 είναι μια πειραματική λήψη των παραδοσιακών αρωμάτων.τριαντάφυλλου, με ροζ κόκκο πιπεριού, τριαντάφυλλο damascena και υγρό ambrette. Το τελικό άρωμα, Solution No. 4, είναι ένα ξυλώδες άρωμα εμπνευσμένο από την “ανωμαλία” της φύσης στα αστικά περιβάλλοντα, με νότες ευκαλύπτου και λεβάντας, που αντιπαρατίθενται με δερμάτινες νότες.

 

Paperwork Off-White

 

Εκτός από τα αρώματα, η “Paperwork” collection περιλαμβάνει χρωματιστά μολύβια για το πρόσωπο, καθώς και μία σειρά από έντονα βερνίκια νυχιών.

 

Off-White  

 

www.off—white.com

 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada