Home / Good Life  / Art & Culture  / Η μεγάλη γιορτή της τζαζ για δεύτερη χρονιά στο Μέγαρο!

Η μεγάλη γιορτή της τζαζ για δεύτερη χρονιά στο Μέγαρο!

Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών φέρνει για δεύτερη χρονιά την τζαζ στο προσκήνιο. Δείτε τους καλλιτέχνες που θα φιλοξενήσει!

 

Το Φεστιβάλ Jazz@Megaron επιστρέφει για δεύτερη χρονιά! Από τις 4 μέχρι τις 12 Νοεμβρίου, το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών φέρνει στο προσκήνιο τη τζαζ, με τη συμμετοχή μεγάλων ονομάτων από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το φεστιβάλ ξεκινάει με το Flying jazz trio, με τον Στέφανο Ανδρεάδη στην κιθάρα, τον Γιώργο Κοντραφούρη στο πιάνο και τον Δημήτρη Κλώνη στα τύμπανα. Τη δεύτερη μέρα μάς συντροφεύει το ιδιαίτερο μουσικό σχήμα Samara Joy Trio. Στις 7 του μηνός θα παρουσιαστεί επί σκηνής το Alekos Vretos Quartet!

 

 

Δύο μέρες μετά το group του αμερικανού σαξοφωνίστα και συνθέτη Joshua Redman συμπράττει με την τραγουδίστρια Gabrielle Cavassa. Tη μεγάλη γιορτή της τζαζ θα κλείσουν οι μουσικοί Klampanis, Hekselman και Dor με το Across the Rooftop, a tribute to the Beatles. Το πρόγραμμα του Jazz@Megaron περιλαμβάνει επίσης δύο βραδιές χορού (11-12/11/2023) με τα Ballets Jazz Montréal. Δείτε τους καλλιτέχνες που θα φιλοξενήσει!

Βρείτε περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την καριέρα κάθε καλλιτέχνη, αλλά και όσο αφορά στα εισιτήρια, μέσα από το official site. Βρείτε περισσότερες πληροφορίες, σχετικά με την καριέρα κάθε καλλιτέχνη, αλλά και όσο αφορά στα εισιτήρια, μέσα από το official site. 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.