Home / Beauty  / Η διαφήμιση του Pantene στέλνει το μήνυμα HairHasNoGender

Η διαφήμιση του Pantene στέλνει το μήνυμα HairHasNoGender

HairHasNoGender

HairHasNoGender. Το Pantene στέλνει ένα συγκινητικό μήνυμα, μέσα από την καινούργια του διαφήμιση.

 

Ό,τι μαλλιά και να ονειρεύεσαι είμαστε δίπλα σου. Η φράση που κλείνει τη συγκλονιστική διαφήμιση του Pantene, μέσα από την οποία διαδίδεται το μήνυμα HairHasNoGender. Όσο δεδομένα είναι για εμάς τα μαλλιά μας, με το χτένισμα και το κούρεμά τους, τόσο καθοριστικά ήταν για τη ζωή ορισμένων ανθρώπων. Το Pantene  κάλεσε 5 queer άτομα, αληθινά μέλη της Ελληνικής ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητας, για να μοιραστούν με υπερηφάνεια τις δικές τους ιστορίες.

 

 

Τι ρόλο έπαιξαν τα μαλλιά σε αυτόν τον σημαντικό σταθμό της ζωής τους; Πώς τους βοήθησαν να αναδείξουν και να αγκαλιάσουν τη νέα τους ταυτότητα, αυτή που ήταν κρυμμένη μέσα τους; Μια διαφήμιση, που μας θυμίζει ότι τα μαλλιά δεν έχουν γένος. Δεν υπάρχουν ανδρικά ή γυναικεία μαλλιά. Στις δουλειές πρέπει να αλλάζουν τα μυαλά και όχι τα μαλλιά. Με αυτά μπορούμε να εκφραστούμε, χωρίς να απολογηθούμε.

 

Η δυναμική, γεμάτη νόημα, λάμψη, αυτοπεποίθηση και αποδοχή καμπάνια μάς κάνει να κατανοήσουμε ότι κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να υπάρχει με τρόπους πέρα από αυτούς που ορίζουν τα στερεότυπα. Τα μαλλιά μας είναι ένας τρόπος να νιώσουμε ελεύθεροι και να αναδείξουμε τον πραγματικό μας εαυτό. Αποτελούν μέρος της ταυτότητάς μας και μπορούν να είναι όπως πραγματικά επιθυμούμε.

 

 

Συγκλονιστικές φράσεις ακούστηκαν στη διάρκεια του video και μας κάνουν να ελπίζουμε σε έναν κόσμο καλύτερο για όλους, έναν κόσμο χωρίς διακρίσεις.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.