Home / Good Life  / Ζήστε την απόλυτη εμπειρία του Fine Testing στο Cellier Wine Fair!

Ζήστε την απόλυτη εμπειρία του Fine Testing στο Cellier Wine Fair!

Cellier Wine Fair

Η πιο premium έκθεση οίνου και αποσταγμάτων, Cellier Wine Fair, θα ανοίξει τις πόρτες της για τους επισκέπτες την Κυριακή 26 Μαρτίου 2023!

 

Για 15η χρονιά, το Cellier Wine Fair φέρνει το ελληνικό κοινό σε επαφή με παραγωγούς από την Ελλάδα και τον υπόλοιπο κόσμο, με την υποστήριξη της GENKA 1877. Η πιο premium έκθεση οίνου και αποσταγμάτων διοργανώνεται την Κυριακή 26 Μαρτίου, από τις 11 το πρωί μέχρι τις.8 το βράδυ, στο Divani Caravel Hotel. Το εντυπωσιακό event υπόσχεται μία πρωτόγνωρη εμπειρία στους επισκέπτες!

 

 

Αποτελεί μία σπάνια ευκαιρία για τους λάτρεις του κρασιού και των αποσταγμάτων. Το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να δοκιμάσει μία ευρεία γκάμα προϊόντων Ελλήνων και ξένων παραγωγών και να ανταλλάξει απόψεις μαζί τους. Η έκθεση πλαισιώνεται από παράλληλες εκδηλώσεις όπως, θεματικά Premium Master classes, παρουσιάσεις νέων ετικετών, Fine Wines & Spirits, προβολές σπάνιων ετικετών,.Vegan και βιοδυναμικής καλλιέργειας επιλογών, οίνων και αποσταγμάτων χωρίς αλκοόλ, premium cocktails, delicatessen κ.ά.

 

 

Στην έκθεση θα λειτουργήσει Pop up Cellier Discount Shop, ενώ δε θα λείψουν και άλλες ευχάριστες εκπλήξεις για τους επισκέπτες. Προμηθευτείτε το εισιτήριό σας στο cellier.gr και γίνετε αυτόματα μέλος του.Cellier Wine Club, εξασφαλίζοντας σημαντικά προνόμια, μεταξύ των οποίων, 10% έκπτωση για τις αγορές σας στην αλυσίδα καταστημάτων Cellier.

 

 

Ζήστε την εμπειρία Cellier Wine Fair!

Cellier Wine Fair

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.