Home / Good Life  / Το Λονδίνο θα το ερωτευτείς από την πρώτη στιγμή!

Το Λονδίνο θα το ερωτευτείς από την πρώτη στιγμή!

Λονδίνο

Το Λονδίνο θα είναι πάντα μία από τις πιο ενδιαφέρουσες πόλεις της Ευρώπης! Ανακάλυψε όσα πρέπει να κάνεις σε αυτό το φανταστικό μέρος!

 

 

Μία από τις πόλεις που δεν πρέπει να λείπει από τη bucket list σου είναι το Λονδίνο! Όσοι την έχουν επισκεφτεί μιλούν για μία πόλη που σε συνεπαίρνει, γεμάτη πολιτισμό, αριστοκρατικό και σύγχρονο. Οι δρόμοι του είναι γεμάτοι ιστορία και σε αυτούς θα γράψεις τις δικές σου αξέχαστες ταξιδιωτικές στιγμές. Ξεκίνα την εξερεύνηση της πόλης από το φημισμένο Big Ben και το εντυπωσιακό κοινοβούλιο! Κάνε μία επίσκεψη σε αυτά τα σημεία και το βράδυ γιατί όλα δείχνουν πιο μαγικά φωτισμένα!

 

 

Περπάτησε στη London Tower Bridge και στο τέλος δες τη θέα στον ποταμό Τάμεση από το Glass Floor Walkaway που κόβει την ανάσα! Φανταστική θεά θα απολαύσεις και από το London Eye, αλλά και από το Skyline, το οποίο δείχνει την industrial πλευρά της πόλης με τους ουρανοξύστες. Στον καθεδρικό ναό του Αγίου Παύλου θα ανακαλύψεις τη μεσαιωνική πλευρά που έχει το Λονδίνο. Μην παραλείψεις να επισκεφτείς και το Westminster Abbey, στο οποίο γίνονται οι βασιλικοί γάμοι, καθώς και το Buckingham Palace.

 

Το Μουσείο Φυσικής ιστορίας, το National Gallery, το British Museum και το Tate Modern είναι τα πιο σημαντικά μουσεία του Λονδίνου που πρέπει σίγουρα να επισκεφτείς. Απολαύστε τη φύση στο Hyde Park, νιώστε τον πιο ζωντανό παλμό της πόλης στη γειτονιά του Soho και στην Oxford Street και κάντε μία βόλτα σε μία από τις γνωστότερες αγορές της Ευρώπης, το Covent Garden. Αδιαμφισβήτητα σου προτείνουμε να επισκεφτείς τον κόσμο του Harry Potter και το Notting Hill.

 

 

Μία φανταστική πόλη που θα σε μαγέψει! Ετοίμασε βαλίτσες γιατί London is calling!

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.