Home / Good Life  / Art & Culture  / Ευχάριστα νέα για τους fans του Bridgerton και του Black Mirror

Ευχάριστα νέα για τους fans του Bridgerton και του Black Mirror

Ευχάριστα νέα

Τα ευχάριστα νέα που σας φέρνουμε από τις οθόνες μιλούν για το νέο love story στο Bridgerton και την επιστροφή του Black Mirror!

 

Σας έχουμε πολύ ευχάριστα νέα από τον κόσμο του Netflix! Η πλατφόρμα ταινιών και σειρών έδωσε επίσημες πληροφορίες για δύο από τις πιο πετυχημένες του σειρές. Μετά από μία αξέχαστη δεύτερη σεζόν το δράμα εποχής Bridgerton θα επιστρέψει, όπως είναι φυσικό, και για 3η σεζόν. Αυτήν τη φορά, η σειρά θα εστιάσει στον χαρακτήρα της Miss Penelope Featherington. Σίγουρα της αξίζει μία ρομαντική ιστορία και μένει να δούμε αν τελικά θα αποκτήσει το happy end με τον Colin Bridgerton. Το love story έγινε γνωστό από τη Lady Whistledown μέσα από ένα post στο Instagram. Αν λάβουμε υπόψη μας τις άλλες σεζόν, έχουμε σίγουρο το ευτυχισμένο τέλος. Ωστόσο, ποτέ δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι!

 

 

Τα δεύτερα ευχάριστα νέα αφορούν στην επιστροφή του Black Mirror! Κι όμως, μετά από τέσσερα χρόνια, η σειρά είναι έτοιμη για δυναμικό comeback! Σύμφωνα με το Variety, η έκτη σεζόν θα είναι πιο κινηματογραφικού επιπέδου. Κάθε επεισόδιο θα είναι σαν μια ξεχωριστή ταινία με τη διάρκεια να ξεπερνάει, ίσως, και τη μία ώρα. Προς το παρόν η παραγωγή βρίσκεται στη διαδικασία του casting. Το μέλλον του έμοιαζε αβέβαιο, αλλά τώρα η επιστροφή είναι γεγονός. Εσείς για ποια σειρά ενθουσιαστήκατε περισσότερο;

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.