Home / Fashion  / Τα puffy sleeves φέρνουν το twist στο look σου!

Τα puffy sleeves φέρνουν το twist στο look σου!

puffy sleeves

Μία ιδιαίτερη καλοκαιρινή πρόταση για τα πιο stylish looks είναι τα puffy sleeves σε φορέματα ή tops!

 

Τα tops και τα φορέματα έχουν την τιμητική τους το καλοκαίρι. Είναι άνετα, κομψά, δροσερά και ευκολοφόρετα. Υπάρχουν αμέτρητα σχέδια, υφάσματα και γραμμές στην αγορά, αλλά σήμερα θα ασχοληθούμε με τα puffy sleeves. Τα φουσκωτά μανίκια φέρνουν κάτι το ιδιαίτερο και το ανατρεπτικό στο look σου και συνδυάζονται τέλεια με τον παράγοντα της κομψότητας. Ακόμα και το πιο απλό ρούχο γίνεται αμέσως funky και cool, ανανεώνοντας το στυλ μας. Το συγκεκριμένο twist έχει τις ρίζες του στην εποχή του Μεσαίωνα και των βασιλιάδων. Αυτό αποδεικνύεται ακόμα και μέσα από την πετυχημένη σειρά του Netflix, Bridgerton.

 

Μέσα από το street style είδαμε υπέροχα puffy sleeves. Printed, μονόχρωμα, sexy, casual, με πολύ έντονα μανίκια ή με πιο “ελαφρύ” φούσκωμα. Ως tops συνδυάζονται, όπως είναι φυσικό, με τα πάντα. Σας προτείνουμε μία midi φούστα με σκίσιμο στο πλάι και τα αγαπημένα σας mules. Τα φορέματα με puffy sleeves είναι η πιο hot επιλογή για φέτος. Ρομαντικά, σοφιστικέ, με δόσεις boho, αλλά και sexiness, δροσερά και elegant δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα σας.

 

Δείτε τα κομμάτια που σας προτείνουμε!

 

H&M

 

Zara

 

Zimmermann

 

Access Fashion

puffy sleeves

 

Cecilie Bahnsen

 

Agua

puffy sleeves

 

Κεντρική εικόνα: Courtesy of Zimmermann

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.