Home / Beauty  / Δυναμώστε τα νύχια σας πριν τη θάλασσα!

Δυναμώστε τα νύχια σας πριν τη θάλασσα!

τα νύχια
Η θάλασσα, αλλά και η παραλία, μπορούν να κάνουν τα νύχια μας να μαλακώσουν και ως αποτέλεσμα να σπάσουν. Πώς μπορούμε να το αποτρέψουμε;

 

Με τον επίσημο ερχομό του καλοκαιριού πρέπει να προετοιμαστούμε κατάλληλα για διακοπές και εκδρομές στη θάλασσα. Μέρος της self care ρουτίνας μας είναι και το μανικιούρ και το πεντικιούρ. Η θάλασσα και η παραλία μπορούν να κάνουν τα νύχια μας να σπάσουν ή να μαλακώσουν, περιπτώσεις που μπορούν να χαλάσουν το nail look που έχουμε επιλέξει. Υπάρχουν μερικά tips για να τα δυναμώσουν, ώστε να παραμείνουν όμορφα και περιποιημένα.

 

 

Ένα λαδάκι νυχιών 3-4 φορές την εβδομάδα θα βοηθήσει πολύ τα νύχια σας. Αυτό που μπορεί να κάνει τη μεγάλη διαφορά είναι σίγουρα η διατροφή σας. Πρωτεΐνη, καλά λιπαρά, φρούτα και λαχανικά είναι τα πρώτα που πρέπει να βρίσκονται στη λίστα σας. Τροφές πλούσιες σε σίδηρο και βιταμίνη C για να αποφύγετε το σπάσιμο των νυχιών.

http://www.dior.com

Σπόροι chia, ξηροί καρποί και αβοκάντο θα κάνουν θαύματα όχι μόνο για το μανικιούρ-πεντικιούρ, αλλά και για τα μαλλιά σας. Κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού είναι καλό να ενισχύσετε και τη βιταμίνη D, μέσα από γαλακτοκομικά προϊόντα και όχι μόνο. Σπόροι chia, ξηροί καρποί και αβοκάντο θα κάνουν θαύματα όχι μόνο για τα νύχια σας, αλλά και τα μαλλιά σας. 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.