Home / Beauty  / Τα summer nail trends που θα κυριαρχήσουν

Τα summer nail trends που θα κυριαρχήσουν

summer nail trends

Ποια είναι τα top summer nail trends για φέτος; Είστε έτοιμες για φανταστικό καλοκαιρινό μανικιούρ; Ας τα ανακαλύψουμε!

 

Τίποτα πιο fresh από ένα καλοκαιρινό μανικιούρ! Έντονα χρώματα, neon προσθήκες, αλλά και minimal σχέδια. Το καλοκαίρι είναι η τέλεια εποχή για να κάνουμε αλλαγές και δώσουμε μία πιο ευχάριστη διάθεση στο στυλ μας. Θα απογειώσετε τα φετινά summer nail trends με τα καλοκαιρινά outfit σας και σύντομα θα τα αναδείξετε και με το bikini σας. Μην ξεχνάτε ότι έφτασε ο καιρός να περιποιηθείτε και τα άκρα των ποδιών σας. Τι χρώματα θα δούμε, όμως, στα φετινά nail looks;

 

Colored glazed donut nails

Τα γνωστά glazed donut nails που έγιναν viral χάρη στη Hailey Bieber, αποχαιρετούν τις λευκές αποχρώσεις και υποδέχονται πιο λαμπερές.. Κίτρινο ή πορτοκαλί για παράδειγμα, συνδυασμένο με ιριδίζον βερνίκι.

 

Matcha green

Το πράσινο είναι τάση όλον τον χρόνο και τώρα ήρθε η ώρα της matcha απόχρωσης να γίνει τάση. Θα συνδυαστεί με λευκές και καφέ πινελιές.

 

Colorful French tips

Για ακόμα μία χρονιά θα βρείτε το πολύχρωμο γαλλικό στα summer nail trends. Μη διστάσετε να το υιοθετήσετε.

 

Barbiecore pink

Αυτό το καλοκαίρι είναι αφιερωμένο στη Barbie. Συνεπώς αυτή η απόχρωση είναι must!

 

Milky nails

Συνδυάζοντας nude με λευκό βγαίνει ένα minimal αποτέλεσμα που είναι super hot φέτος χάρη στην άνοδο του quiet luxury trend.

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.