Home / Beauty  / Γλυκερίνη: Τι είναι και πού θα μας ωφελήσει

Γλυκερίνη: Τι είναι και πού θα μας ωφελήσει

Γλυκερίνη

Όσα πρέπει να ξέρεις για το συστατικό γλυκερίνη, καθώς και για όσα μπορεί να προσφέρει στην επιδερμίδα σου.

 

Η γλυκερίνη είναι ένα συστατικό που εμπεριέχεται σε πολλά προϊόντα περιποίησης -και όχι μόνο. Μπορεί ακόμα και σε αυτά που χρησιμοποιείς ήδη. Γιατί, όμως, είναι σημαντική για την περιποίηση του δέρματος; Έχει τη δυνατότητα να ελκύει την υγρασία στο δέρμα, αντιμετωπίζοντας σημαντικά τα προβλήματα ξηρασίας. Οι περισσότερες δε τη γνωρίζουμε, αλλά σίγουρα αξίζει να έχει βασικό ρόλο στον παράγοντα της ενυδάτωσης του προσώπου. Αφού διαβάσεις τα οφέλη της, έλεγξε αν υπάρχει στα προιόντα που χρησιμοποιείς. Αν όχι, ξέρεις από τώρα τι πρέπει να έχουν τα επόμενα beauty products σου.

 

 

Εκτός από τη βαθιά ενυδάτωση, που αλλού συμβάλλει; Βοηθάει σημαντικά στην απορρόφηση άλλων προϊόντων ομορφιάς. Το make up σου θα εφαρμοστεί καλύτερα και θα διαρκέσει περισσότερο. Αν, επίσης, χρησιμοποιείς κάποιο πιο βαρύ προϊόν, τότε η γλυκερίνη είναι must. Παράλληλα, το λεγόμενο μικροβίωμα του δέρματος προστατεύεται και λειτουργεί καλύτερα.

 

 

Ένα μεγάλο συν για τη γλυκερίνη είναι ότι είναι κατάλληλη για κάθε τύπο δέρματος. Γεγονός που αποδεικνύει τα οφέλη που μπορεί να προσφέρει. Μπορεί να απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από το δέρμα και συμβάλλει στην αντιμετώπιση της ακμής και των διχρωμιών. Θεωρείται ένα σημαντικό όπλο για ένα υγιές δέρμα!

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.