Home / Fashion  / Γιατί τα γιλέκα εξακολουθούν να είναι το αγαπημένο item της γκαρνταρόμπας μας;

Γιατί τα γιλέκα εξακολουθούν να είναι το αγαπημένο item της γκαρνταρόμπας μας;

γιλέκα
Μπορεί τα γιλέκα να βρίσκονται στο επίκεντρο των τάσεων εδώ και αρκετές σεζόν, ωστόσο ο κόσμος της μόδας εξακολουθεί να τα λατρεύει. Από τα μάλλινα vests, που δίνουν τον απόλυτο αέρα του quiet luxury, μέχρι και τα βαμβακερά, στοιχείο των ανδρόγυνων εμφανίσεων, αυτό το item θα βρίσκεται στην γκαρνταρόμπα μας για πολύ καιρό ακόμα…

 

Τα γιλέκα είναι από εκείνα τα items που δεν αποδείχθηκαν ως μία τάση της στιγμής. Ξεκινήσαμε να τα βλέπουμε δειλά-δειλά ως ένα χειμωνιάτικο piece, τόσο με το κλασικό v, όσο και με στρογγυλεμένη λαιμόκοψη. Καθώς αυτό το trend αγαπήθηκε από τον κόσμο της μόδας, ξεκίνησαν να.εισέρχονται στο “παιχνίδι” του styling και τα γιλέκα κουστουμιού, τα οποία αντικατέστησαν επάξια τα tops τις σεζόν που μας πέρασαν. Τα fall trends επιβεβαιώνουν την αγάπη των fashion girls για τα vests,.ως ένα από τα πιο στιλάτα, αλλά και πιο πρακτικά κομμάτια. Για το διάστημα που διανύουμε, τα γιλέκα μπορούν να φορεθούν με διάφορους τρόπους:.είτε μόνα τους, εξυπηρετώντας τον μινιμαλισμό, είτε πάνω από μπλούζες και πουκάμισα, βοηθώντας μας να κάνουμε layering.

 

Εμείς, συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο stylish γιλέκα, προκειμένου να εμπλουτίσεις την ντουλάπα σου με ένα από τα πιο hot κομμάτια της χρονιάς.

 

Μάλλινο γιλέκο, Mango  

 

 

Ribbed γιλέκο με ζιβάγκο, MaxMara

 

γιλέκα

 

Πλεκτό τοπ με λαιμόκοψη V, Massimo Dutti

 

γιλέκα

 

Tailored γιλέκο, Cos

 

 

Majsa woven vest, REMAIN BIRGER CHRISTENSEN

 

 

Vegan leather vest, NORMA KAMALI

 

γιλέκα

 

 

 

Κεντρική φωτογραφία: @veneti.a /Instagram 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada