Home / Good Life  / Γεύση γιορτής στο Makedonia Palace!

Γεύση γιορτής στο Makedonia Palace!

γεύση

Το Makedonia Palace σάς υποδέχεται με μια σειρά από μοναδικές γαστρονομικές προτάσεις για τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς! γεύση

 

Ο executive chef Σωτήρης Ευαγγέλου και η ομάδα του σας καλωσορίζουν με 4+1 διαφορετικές προτάσεις, για να ζήσετε τις πιο μαγικές γιορτινές στιγμές!

 

24/12 Ρεβεγιόν Παραμονής Χριστουγέννων

Απολαύστε το εορταστικό πνεύμα με τον Χριστουγεννιάτικο μπουφέ του Makedonia Palace. Συγκεντρωθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, σηκώστε το ποτήρι σας και απολαύστε τη μαγεία των Χριστουγέννων, με τη μαγική φωνή της Εύης Σιαμαντά!


Christmas Eve Menu

 

25/12 Ανήμερα Χριστουγέννων 

Δοκιμάστε μια ποικιλία από λαχταριστά εδέσματα από τον Χριστουγεννιάτικο μπουφέ, προσεκτικά φτιαγμένα για να απογειώσουν τις αισθήσεις σας.


Christmas Day Menu

 

31/12 Ρεβεγιόν Παραμονής Πρωτοχρονιάς

Η λαμπερή νύχτα της παραμονής της Πρωτοχρονιάς στο Makedonia Palace συνοδεύεται από έναν Πρωτοχρονιάτικο μπουφέ με εδέσματα προσεκτικά φτιαγμένα για να απογειώσουν τις αισθήσεις σας. Καθώς ο χρόνος μετρά αντίστροφα, ας αποχαιρετήσουμε τον παλιό και ας καλωσορίσουμε τον νέο, με μια αξέχαστη νύχτα ζωντανής μουσικής με τη Μαίρη Δούτση και τους One Take Productions, με ελληνικά και ξένα κομμάτια από disco, funk, latin.


New Year’s Eve Menu

 

01/01 Ανήμερα Πρωτοχρονιάς

Η πρώτη γευστική εμπειρία του 2024 πρέπει να μας μείνει αξέχαστη. Έτσι, το Makedonia Palace μας υποδέχεται τo μεσημέρι της πρώτης ημέρας του νέου χρόνου, με μια ποικιλία από λαχταριστά εδέσματα στον πλούσιο Πρωτοχρονιάτικο μπουφέ του. γεύση


New Year’s Day Menu

 

+ Take Away menu επιλογές

Αν προτιμάτε να περάσετε τις μέρες των γιορτών στο σπίτι, το Makedonia Palace έχει φροντίσει και για εσάς. Παραγγείλετε και παραλάβετε από το ξενοδοχείο την πατροπαράδοτη ψητή γαλοπούλα με συνοδευτικές γαρνιτούρες και σάλτσες, ενώ για επιδόρπιο ο Σωτήρης Ευαγγέλου και η ομάδα του προτείνουν λαχταριστές Χριστουγεννιάτικες τούρτες.


Festive Take Away Menu

 

Αφεθείτε στις εξαιρετικές υπηρεσίες του Makedonia Palace και αποχαιρετήστε τον παλιό χρόνο στην πιο γιορτινή ατμόσφαιρα της πόλης!

 

Για κρατήσεις ή περισσότερες πληροφορίες: (+30) 6946 142809.