Home / Good Life  / Βουκουρέστι: Από τους ομορφότερους και οικονομικότερους προορισμούς!

Βουκουρέστι: Από τους ομορφότερους και οικονομικότερους προορισμούς!

Βουκουρέστι

Σκέφτεστε να κάνετε ένα σύντομο διάλειμμα από την καθημερινότητα; Το Βουκουρέστι είναι η πιο εκπληκτική ιδέα! Ανακαλύψτε παρακάτω το γιατί.

 

Η πρωτεύουσα της Ρουμανίας έχει αρχίσει να γίνεται ένας από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς της Ευρώπης. Το Βουκουρέστι έχει να δεις και να κάνεις πολλά και είναι, ταυτόχρονα, ένας αρκετά οικονομικός προορισμός. Συνδυάζει υπέροχα το παλιό με το σύγχρονο, υμνώντας τη δύναμη της φύσης. Ας ανακαλύψουμε τα αξιοθέατα που διαθέτει! Το Παλάτι του Λαού είναι ίσως το πιο διάσημο μνημείο της Ρουμανίας. Είναι ένα από τα μεγαλύτερα κτίρια της Ευρώπης και εκεί θα ανακαλύψεις την ιστορία της χώρας. Ένα ακόμα παλάτι που μπορείς να επισκεφτείς είναι το Romanian Athenaeum, το οποίο στεγάζει το Μέγαρο Μουσικής.

 

 

Έπειτα συνέχισε το ταξίδι σου περπατώντας στην Αψίδα του Θριάμβου και στους κήπους Herastrau. Αποτελούν το πιο μαγικό μέρος στο Βουκουρέστι! Τα πασίγνωστα λουτρά είναι σίγουρα must. 9 πισίνες, 6 σάουνες και 16 νεροτσουλήθρες, τριγυρισμένες από φυτά και φοινικόδεντρα, συνθέτουν ένα φανταστικό σκηνικό.

 

 

 

Όταν επισκεφτείς την παλιά πόλη θα δεις ότι εκεί χτυπάει ο παλμός της ψυχαγωγίας για την πόλη. Γραφικά σοκάκια, pubs και μέρη για φαγητό, ώστε να ολοκληρώσεις το ταξίδι σου! Extra gems. Φρόντισε σίγουρα να επισκεφτείς το βιβλιοπωλείο Carturesti και το Van Gogh καφέ.

 

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.