Home / Beauty  / Αυτά είναι τα Top 10 αντηλιακά προσώπου με χρώμα

Αυτά είναι τα Top 10 αντηλιακά προσώπου με χρώμα

αντηλιακά προσώπου με χρώμα

Θέλεις να προστατεύσεις το δέρμα σου από την ηλιακή ακτινοβολία, αλλά να δείχνεις και άψογη σε κάθε σου εμφάνιση στην παραλία; Αυτά τα 10 αντηλιακά προσώπου με χρώμα θα σε βγάλουν… ασπροπρόσωπη!

 

Είτε αναζητάς αντηλιακό προσώπου σε μορφή κρέμας, είτε κάποιο σε μορφή πούδρας, παρακάτω θα βρεις τα Top 10 αντηλιακά προσώπου με χρώμα, που θα προστατεύσουν αποτελεσματικά το δέρμα σου από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου και θα χαρίσουν στην επιδερμίδα σου αψεγάδιαστη όψη.

 

#1 APIVITA Bee Sun Safe κρέμα-gel προσώπου με χρώμα SPF50

αντηλιακά προσώπου με χρώμα Apivita

Αυτή η ενυδατική κρέμα-gel προσώπου της APIVITA έχει ελαφριά, μη λιπαρή υφή και προσφέρει φωτοπροστασία από τις ακτίνες UVA, UVB, IR και BLUE LIGHT. Προλαμβάνει την πρόωρη γήρανση, χάρη στο πατενταρισμένο εκχύλισμα πρόπολης και χαρίζει βαθιά ενυδάτωση, χάρη στη θαλάσσια φύκη, την αλόη και το υαλουρονικό οξύ.

 

#2 Avène Compact Teinte SPF50 Dore

αντηλιακά προσώπου με χρώμα Avene

Με ιαματικό νερό της Avène στη σύστασή του, αυτό το αντηλιακό σε μορφή πούδρας ξεχωρίζει για τις φυσικά καταπραϋντικές και αντι-ερεθιστικές ιδιότητές του, την απαλή υφή και την εύκολη εφαρμογή του. Είναι πολύ ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα και προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία στο μη ανεκτικό δέρμα του προσώπου.

 

#3 CLARINS Mineral Sun Care Compact UVA/UVB 30

Άλλο ένα αντηλιακό προσώπου σε μορφή πούδρας, από την CLARINS, αυτήν τη φορά με SPF30. Μια ιδανική επιλογή, αν επιθυμείς ένα όμορφο και υγιές μαύρισμα, προστασία και ομοιόμορφο χρωματικό τόνο, εύκολα, γρήγορα και παντού! Με λεπτή υφή, χρωματισμένο με ουδέτερο χρώμα, που αφήνει ματ τελείωμα και εμπλουτισμένο με αντιοξειδωτικά.

 

#4 CLINIQUE Superdefense City Block Broad Spectrum SPF50

αντηλιακά προσώπου με χρώμα Clinique

Αν η επιδερμίδα σου έχει τάση λιπαρότητας, τότε αυτό το αντηλιακό προσώπου με χρώμα της CLINIQUE είναι για σένα. Προσφέρει υψηλή αντηλιακή προστασία όλη την ημέρα, απορροφάται γρήγορα και αφυπνίζει το δέρμα,.χάρη στην oil free και ανάλαφρη υφή της, ενώ χαρίζει μία φυσική και ανάλαφρη όψη στην επιδερμίδα, χάρη στη διακριτική απόχρωσή της.

 

#5 DIOR Capture Dreamskin Moist & Perfect Cushion SPF 50-PA+++

Dior

Με την Dreamskin Moist & Perfect Cushion η DIOR υπόσχεται ένα φυσικά αψεγάδιαστο δέρμα εν κινήσει! Καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, η αντηλιακή αυτή πούδρα δρα στην όψη των πόρων και τις μικρές κοκκινίλες.και χαρίζει λάμψη για φυσικά πιο όμορφο δέρμα, που προστατεύεται χάρη στο SPF 50-PA+++.

 

#6 La Roche-Posay Anthelios XL Anti-Shine Tinted SPF50+

Αυτή η κρέμα-gel της La Roche-Posay προσφέρει βέλτιστη αντηλιακή προστασία,.χάρη στο φωτοσταθερό σύστημα φιλτραρίσματος Mexoplex,.διακριτική απόχρωση και ματ φινίρισμα. Είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους δέρματος.και ιδιαίτερα ευεργετική για άτομα με ευαίσθητο, δυσανεκτικό και μικτό έως λιπαρό δέρμα.

 

#7 LIERAC Sunissime Visage SPF50+ Teint

αντηλιακά προσώπου με χρώμα LIERAC

Η ΒΒ αντηλιακή προστασία ολικής αντιγήρανσης της LIERAC τονώνει την επιδερμίδα,.προσφέρει φυσική λάμψη και υψηλή αντηλιακή προστασία,.χάρη στην τεχνολογία Global Protect Energy. Το υαλουρονικό οξύ ενυδατώνει την επιδερμίδα, ενώ ένα πεπτίδιο ενεργοποίησης του μαυρίσματος.συμβάλλει σε ένα λαμπερό, ομοιόμορφο μαύρισμα, χωρίς κηλίδες.

 

#8 RILASTIL Sun System Color Corrector SPF50

Compact foundation υψηλής κάλυψης της RILASTIL, με κρεμώδη υφή για εύκολη εφαρμογή. Χαρίζει μια φυσικά μαυρισμένη όψη στην επιδερμίδα, καλύπτει τις δερματικές ατέλειες, εξασφαλίζει ευρέος φάσματος UVB – UVA ασπίδα και προλαμβάνει τον σχηματισμό εγκαύματος, ηλιακών κηλίδων και εξανθημάτων.

 

#9 SHISEIDO UV Protective Compact Foundation

Shisheido

Με μεταξένια υφή, αυτό το compact foundation της SHISEIDO προστατεύει το δέρμα από τη UV ακτινοβολία και προσφέρει ένα ματ και φυσικό αποτέλεσμα μεγάλης διάρκειας. Ανθεκτικό στο νερό και το σμήγμα, διορθώνει τον ανομοιόμορφο τόνο επιδερμίδας, τους ορατούς πόρους και τις λεπτές γραμμές.

 

#10 VICHY Capital Soleil Anti-Dark Spot Tinted 3-in-1 SPF50

Αυτό το αντηλιακό προσώπου με χρώμα της VICHY προστατεύει από την UVB/UVA ακτινοβολία και ταυτόχρονα διορθώνει τις κηλίδες μέρα με την ημέρα, χάρη στην εμπλουτισμένη με Phe-Resorcinol σύνθεσή του. Έχει μη λιπαρή υφή και περιέχει ιαματικό νερό, που ενδυναμώνει, αναζωογονεί και καταπραΰνει το δέρμα.

 

Κεντρική εικόνα: Gigi Hadid/Instagram

[email protected]

“I must be a mermaid, Rango. I have no fear of depths and a great fear of shallow living.” Anais Nin