Home / Beauty  / Αξεσουάρ μαλλιών που θα απογειώσουν τις festive εμφανίσεις σου!

Αξεσουάρ μαλλιών που θα απογειώσουν τις festive εμφανίσεις σου!

αξεσουάρ μαλλιών
Το χτένισμα των μαλλιών που θα επιλέξουμε για τις εορταστικές μας εμφανίσεις θα πρέπει να είναι το ίδιο προσεγμένο όπως και τα looks μας. Εμείς συγκεντρώσαμε 3+1 αξεσουάρ μαλλιών, που θα απογειώσουν τις festive εμφανίσεις σου!

 

Μία εμφάνιση δεν θα είναι ποτέ ολοκληρωμένη, χωρίς το κατάλληλο χτένισμα. Πώς, όμως, θα καταφέρουμε να ξεχωρίσουμε εύκολα και γρήγορα αυτές τις γιορτές; Τα αξεσουάρ μαλλιών είναι εδώ, προκειμένου να μας χαρίσουν τα πιο.λαμπερά και ιδιαίτερα looks για τα φετινά Χριστούγεννα! Τι, όμως, θα πρέπει να προσέξεις όταν θα επιλέξεις το hair accessory σου;

 

Προκειμένου να επιλέξεις το στυλ του αξεσουάρ που θα ταιριάξει στο look σου,.θα πρέπει να λάβεις υπόψη μερικές λεπτομέρειες, που αφορούν τόσο το dress code, την περίσταση,.αλλά και το είδος του χτενίσματος που θέλεις να κάνεις. Για παράδειγμα, φρόντισε να περιορίσεις την επιλογή των πιο λαμπερών αξεσουάρ για τις πιο βραδινές εμφανίσεις σου. Ωστόσο, επειδή η εορταστική περίοδος επιτρέπει το στοιχείο της.υπερβολής ακόμα και στα πρωινά μας looks, μπορείς να επιλέξεις ένα λαμπερό αξεσουάρ μαλλιών συνδυάζοντάς το με ένα πιο casual outfit. Σ ε αυτήν την περίπτωση.τα.hairbands θα σου λύσουν τα χέρια, καθώς, αν συνδυαστούν σωστά και ισορροπημένα, μπορούν να φορεθούν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. 

 

Δες παρακάτω τα αγαπημένα μας αξεσουάρ μαλλιών.και επίλεξε αυτό που θα αναδείξει τις φετινές σου festive εμφανίσεις!

 

Donna barette clip, Jennifer Behr

αξεσουάρ μαλλιών

 

Κοκαλάκι μαλλιών με φιόγκο και στρας, Η&Μ

Βελουτέ κορδέλα, MANGO

αξεσουάρ μαλλιών

Crystal-embellished bow-detail headband, Monnalisa

Freshwater pearl hair pin, COS

 

 

Κεντρική φωτογραφία: 

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada