Home / Beauty  / Τρία βήματα για πιο ακαταμάχητα χείλη

Τρία βήματα για πιο ακαταμάχητα χείλη

Το lip contour από τα 90s θα σας χαρίσει τα ακαταμάχητα χείλη που ονειρεύεστε.

 

Το φυσικό θα είναι πάντα το πιο όμορφο και το πιο επιθυμητό. Αν επιθυμείτε πιο έντονα και πιο ζουμερά χείλη τότε το lip contour από τα 90s είναι το beauty trick που πρέπει να υιοθετήσετε. Θα σας χαρίσει με απλά και λίγα βήματα τα ακαταμάχητα χείλη των επωνύμων που ονειρευόμαστε. Οι επεμβατικές μέθοδοι είναι φυσικά μια λύση, αλλά αν δεν την επιθυμείτε το μακιγιάζ μπορεί να κάνει τα μαγικά του.

 

 

Ξεκινάμε με ένα lip balm. Με καλή ενυδάτωση και απολέπιση τα χείλη μας θα είναι πιο υγιή, λαμπερά και έτοιμα να δεχθούν τα make up products. Στη συνέχεια παίρνουμε το μολύβι χειλιών, έναν τόνο πιο σκούρο από το δέρμα σας σε nude απόχρωση, και κάνουμε προσεκτικά το περίγραμμα ελάχιστα προς τα πάνω.

 

 

Ολοκληρώνοντας, προσθέτουμε lip gloss, hot τάση της φετινής σεζόν, όπως οι stars των 90s και δημιουργούμε το απόλυτο glamorous lip look!

 

 

All Photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.