Home / Beauty  / Τα Zara κυκλοφορούν την πρώτη τους hairstyling συλλογή!

Τα Zara κυκλοφορούν την πρώτη τους hairstyling συλλογή!

Τα Zara
Λίγο πριν τις γιορτές, τα Zara κυκλοφορούν την πρώτη τους συλλογή με προϊόντα styling μαλλιών, σε συνεργασία με τον κορυφαίο κομμωτή Guido Palau!

 

Σχεδόν 3 χρόνια μετά από την πρώτη συλλογή μακιγιάζ τους, τα Zara.εισέρχονται στον κόσμο του hairstyling, σε συνεργασία με τον διάσημο κομμωτή Guido Palau. Σύμφωνα με τον Palau, τα σχέδια για τη δημιουργία μίας νέας σειράς προϊόντων.μαλλιών είχαν ήδη ξεκινήσει εδώ και χρόνια, με τα Zara να σχεδιάζουν την κυκλοφορία μίας ολοκληρωμένης hair care και styling συλλογής. Καθώς, όμως, η περίοδος των εορτών πλησιάζει, το brand αποφάσισε.να λανσάρει πρώτα μία festive σειρά προϊόντων. Στην πραγματικότητα, η “Glitter in Gold” σειρά των Zara λειτουργεί ως ένα teaser για τα.προϊόντα που έρχονται, εγκαινιάζοντας τη νέα σειρά Zara Hair λίγο πριν τα Χριστούγεννα.

 

 

Η νέα συλλογή περιλαμβάνει 4 προϊόντα, ιδανικά για τα hair looks των Χριστουγέννων. Πιο συγκεκριμένα, ανάμεσα στα προϊόντα διατίθενται ένα gel (Gold Gel) και ένα spray μαλλιών (Gold Spray), τα οποία-σύμφωνα με τον Guido Palau-λειτουργούν.ως highlighter για τα μαλλιά με σκοπό να τονίσουν τη φυσική λάμψη τους, καθώς και μία χρυσή χτένα (Gold Comp) και τσιμπιδάκια (Gold Bobby Pins).

 

Η ιδέα του Palau ήταν να ξεκινήσει με hairstyling προϊόντα και, έπειτα με προϊόντα περιποίησης μαλλιών. Η ιδέα είναι ότι το πρώτο λανσάρισμα είναι εμπνευσμένο από τη μόδα. Θα έρθουν κι άλλες παρόμοιες κυκλοφορίες,.καθώς και βασικά προϊόντα styling και περιποίησης μαλλιών”, ανέφερε ο διάσημος κομμωτής.

 

 

Η νέα σειρά “Glitter in Gold” θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου online και σε φυσικά καταστήματα.

[email protected]

“I always loved aesthetics. Not particularly fashion. But an idea of Beauty.” Miuccia Bianchi Prada