Home / Beauty  / Τα perfume sets είναι από τα πιο πετυχημένα δώρα!

Τα perfume sets είναι από τα πιο πετυχημένα δώρα!

Στη gift list σας σίγουρα πρέπει να βρεθούν και τα perfume sets! Τα αρώματα αποτελούν μία άκρως επιτυχημένη ιδέα για δώρο!

 

Έχοντας δημιουργήσει μία λίστα δώρα με beauty προϊόντα που θα εντυπωσιάσουν τους αγαπημένους σας, ήρθε η στιγμή να σας προτείνουμε μία ακόμα πετυχημένη επιλογή για δώρα. Τα perfume sets συγκαταλέγονται και αυτά στα κορυφαία Χριστουγεννιάτικα δώρα, τόσο για τα κοντινά σας πρόσωπα, όσο και για τον εαυτό σας. Σχεδόν κάθε γνωστό brand ομορφιάς έχει κυκλοφορήσει και το δικό του set αρωμάτων! Μάλιστα, κάποια από αυτά κυκλοφορούν σε ταξιδιωτικά packages!

 

Παρακάτω θα βρείτε τα  sets που σας προτείνουμε, για να κάνετε τις ημέρες των αγαπημένων σας πιο μυρωδάτες! Παρακάτω θα βρείτε τα  sets που σας προτείνουμε, για να κάνετε τις ημέρες των αγαπημένων σας πιο μυρωδάτες!
 
Fenty Eau de Parfume travel set Fenty Eau de Parfume travel set

Gucci Flora set Gucci Flora set

 

Jo Malone london Cologne collection Jo Malone london Cologne collection

 

Eilish & Eilish No. 2 duo set gift set Eilish & Eilish No. 2 duo set gift set

 

J’ adore eau de parfum & body milk, Women’s Fragrance gift list  J’ adore eau de parfum & body milk, Women’s Fragrance gift list 

The 7 Virtues peace perfume set

Good girl gone bad Kilian Paris set

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.