Home / Beauty  / Τα πεπτίδια είναι κατάλληλα και για lip care;

Τα πεπτίδια είναι κατάλληλα και για lip care;

Μπορούμε να φροντίσουμε τα χείλη μας, εφαρμόζοντας προϊόντα που περιέχουν πεπτίδια; Θα κάνουν τη διαφορά;

 

Είτε πρόκειται για την περιποίηση του δέρματος ή την περιποίηση των μαλλιών, τα πεπτίδια είναι πολύ trending αυτήν τη στιγμή. Που αλλού μπορούμε να εφαρμόσουμε τα συγκεκριμένα στοιχεία; Στον κόσμο του lip care! Τα προϊόντα χειλιών που εμπεριέχουν πεπτίδια έχουν αποκτήσει μεγάλη δημοτικότητα τελευταία. Ο όρος “πεπτιδική θεραπεία χειλιών” έκανε την εμφάνισή του και γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Τι γνωρίζουμε, όμως, στα αλήθεια για τη συγκεκριμένη θεραπεία, αλλά και για τα οφέλη της;

 

Σύμφωνα με τους ειδικούς, τα πεπτίδια είναι μία αλυσίδα αμινοξέων που έχουν την ικανότητα να προκαλούν περισσότερη παραγωγή κολλαγόνου. Ως αποτέλεσμα τα χείλη μας ενυδατώνονται σε εξαιρετικό επίπεδο και φαίνονται πιο σαρκώδη και λαμπερά. Τα οφέλη τους δεν είναι παροδικά και δεν προκαλούν ερεθισμούς ή ξηρότητα στα χείλη μας. Έχουν θετικά όχι μόνο για την εμφάνιση, αλλά και για την υγεία τους, με έναν φυσικό τρόπο. Συλλέξαμε πέντε Lip products που έχουν ως βάση τα συγκεκριμένα συστατικά και σας τα προτείνουμε για να φροντίσετε τα χείλη σας με σωστό τρόπο! Τώρα που η θερμοκρασία πέφτει και η υγρασία ανεβαίνει, η φροντίδα των χειλιών είναι απαραίτητη!

 

Nudestix

 

The Inkey List

 

Olehenriksen

 

Paula’s choice

 

Glow Hub

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.