Home / Beauty  / Ρομαντικό μακιγιάζ: Τα tips για να το πετύχετε

Ρομαντικό μακιγιάζ: Τα tips για να το πετύχετε

Ρομαντικό μακιγιάζ

Η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και παίρνουμε αφορμή, για να δούμε τα tips που θα μας εξασφαλίσουν ένα ρομαντικό μακιγιάζ.

 

Λίγες μέρες έμειναν για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, τη γιορτή των ερωτευμένων. Εκτός από το υπέροχο outfit και ένα περιποιημένο hairstyle χρειάζεστε και το κατάλληλο make up look. Η καλύτερη επιλογή είναι το ρομαντικό μακιγιάζ, το οποίο ταιριάζει τέλεια στην περίσταση και όχι μόνο. Για να είσαι, λοιπόν, Valentine’s Day Ready σού ετοιμάσαμε τα tips για ένα romantic make up, με πηγή έμπνευσης τα insta posts και τις επώνυμες.

 

 

Δώστε έμφαση στα χείλη σας και κάντε τα απίστευτα ακαταμάχητα με ένα κόκκινο σαγηνευτικό κραγιόν. Άλλωστε, το red lipstick είναι σήμα κατατεθέν της ημέρας, της αγάπης και μίας glam εμφάνισης. Μία lipstick απόχρωση τόσο δυναμική, που θα σας κάνει να ξεχωρίσετε. Ωστόσο, αυτή η ημέρα είναι κατάλληλη να επιλέξετε και ένα ροζ κραγιόν, το οποίο εκπέμπει έναν πιο girly ρομαντισμό.

 

 

 

Από το ρομαντικό μακιγιάζ σου δεν πρέπει να λείπουν τα γατίσια μάτια. Πρόσθεσε cat eye γραμμή eyeliner και κάνε το βλέμμα σου ακαταμάχητο. Φυσικές λάμψεις και φυσικά κοψίματα ενδείκνυνται για την περίσταση. Απέφυγε τις υπερβολές για το ραντεβού με το ταίρι σου. Ένα κραγιόν, σαγηνευτικά μάτια και ρουζ είναι όσα χρειάζεσαι για το look της ημέρας. Have fun!

 

 

All photos source Instagram

[email protected]

"I believe, every day, you should have at least one exquisite moment." -Audrey Hepburn Σινεφίλ, πεισματάρα και υπερβολικά αισιόδοξη. Ονειρεύομαι μια ζωή γεμάτη μόδα και ταξίδια.